kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) ovo što sam gledao, celo drugo poluvreme, evidentna je bila ne razlika u klasi već razlika u hemisferama na kojima obitavaju učesnici večerašnje predstave ništa, ostaje nam da se vadimo na holanđanima i švabama e prtzn! Edited November 5, 2015 by kud u maglu Simoviću
Geo Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Samo da kazem da se meni cini da igrate gore nego pod Kizom [uz ogradu da nije bas da sam ne znam koliko utakmica gledao], i manje bitno za ovaj topic - Benat je fenomenalan igrac. I sto do sada nismo susretali sa timom klase Bilbaa i sto nam fale dva najbolja igraca iz ionako kilave sredine terena ...
Ted Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 meni se čini da nema majčinog sina koji bi ovo zaustavio za nedelju-dve. sve je logična posledica diletantizma uprave. sa vedrije strane, brzometni raspad sistema je bolji od lagane i dugotrajne smrti. imamo pravu grobarsku upravu. saraniše nas brzo i efikasno.
gone fishing Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 no dobro atletiko je klasa za sve ekipe u grupi, drularina stručnost će se videti protiv raspada iz holandije i švabije, meč u holandiji je za 3 nedelje sasvim dovoljno vremena da nešto promeni u igri i pokaže kakav je trener
Kreator Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 meni se čini da nema majčinog sina koji bi ovo zaustavio za nedelju-dve. sve je logična posledica diletantizma uprave. sa vedrije strane, brzometni raspad sistema je bolji od lagane i dugotrajne smrti. imamo pravu grobarsku upravu. saraniše nas brzo i efikasno. +1 kao što rekoh, ne može niko da ih smeni. oni kao da su u nekoj tvrđavi, a okolo tvrđave u vodi su aligatori iz alkatraza i ostalih narkodilerskih organizacija koje ne dozvoljavaju ni da im priđeš.
Muwan Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Drulara je trener po meri Partizana, postavio je stvar onako kako smo očekivali uoči početka takmičenja.
Odd_Job Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Moraju Ninković i Luka umesto Stevanovića i Abubakara, ovako više ne ide.Поздравља те Њујоркер и нешто те сочно псује за овај пост Tapatalk
Kreator Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) no dobro atletiko je klasa za sve ekipe u grupi, drularina stručnost će se videti protiv raspada iz holandije i švabije, meč u holandiji je za 3 nedelje sasvim dovoljno vremena da nešto promeni u igri i pokaže kakav je trener drulinu stručnost sam video već protiv metalca. sada je samo diplomirao. trešnja na torti je zamena: abu-šaponjić, a šlag pre toga grbić u prvih 11 Edited November 5, 2015 by BlackGeorge
gone fishing Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 tek je došao treba mu dati šansu :P - a njegovu stručnost sam ja video još u litvaniji na u19 i tada poželeo da nikada ne postane selektor ili trener pfc
Bright Billy Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 ruku na srce i da ste u boljoj situaciji nego sto jeste, opet bi ovako prosli protiv kluba iz gornjeg dela primere. to, naravno, vazi i za nas...
Goranz Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Поздравља те Њујоркер и нешто те сочно псује за овај пост Tapatalk "About the chess game, you were right, I was dead in two." "It was obvious."
Kreator Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 tek je došao treba mu dati šansu :P - a njegovu stručnost sam ja video još u litvaniji na u19 i tada poželeo da nikada ne postane selektor ili trener pfc ma daaa, može to i do laganih -30. kad je beg bio cicija :D
Ted Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Drulović se zajebo što je dolazio. da je birao gori trenutak, nije mogao da ga izabere. sad će biti kriv i za ono za šta jeste, a najvećim delom i za ono šta nema veze sa njim.
*edited by mod Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 no dobro atletiko je klasa za sve ekipe u grupi, drularina stručnost će se videti protiv raspada iz holandije i švabije, meč u holandiji je za 3 nedelje sasvim dovoljno vremena da nešto promeni u igri i pokaže kakav je trener Pa da, uteha je sto AZ za 3 nedelje a Augsburg za mesec dana. AZ mora da napadne tako da ce biti veselo sa odbranom ako Drulara odluci da cuva rezultat ili neku slicnu egzibiciju ali u nekoj otvorenoj tekmi ko zna. Ali kao sto rekoh prolaz resavamo na JNA u dirketnom duelu za sta mozemo samo Kizi da zahvalimo.
parmezzzan Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Skoro svaki faul dobijamo zuti jer su igraci spori, slabi i ne znaju da se postave. Ceo tim se muci sa prijemom lopte. Dodavanja tragicna i neprecizna. Babovic koga svi kolektivno pljujemo jedini nesto nabada od fudbala. Nisu pipnuli loptu zadnjih pola sata. Alkmar ce ih isto napucati, o Augsburgu da ne pricam jer ce im se vratiti svi i oni nerealni promasaji plus se bore za prolaz dalje. Alkmar je u LE kod kuce igrao jako dobro. Ceo tim Partizana je fudbalski nepismen. Stalno im skace lopta, krecu se ko da su pijani, u duelu kesa (setite se derbija kako ih je Zvezda oduvala u duelu), ne znaju loptu da izbiju iz sesnaesterca, prave glupe faulove... Partizanova najbolja utakmica je bila protiv Steaue i to ona u Bukurestu dok nisu gol primili. U Beogradu su Rumunji sami sebe pobedili. Alkmar je pobedjen jer smo vise zeleli pobedu a Augsburg je neprevazidjeni user nad userima.
Recommended Posts