keitel Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Realno nećemo uzeti ni bod iz preostale dve utakmice, tako da ne moramo da se maltretiramo računicom. +1 Realno, jedina šansa ovog tima leži u apsolutno otvorenoj igri gdje smo se još i mogli nadati nekom useru.
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Realno nećemo uzeti ni bod iz preostale dve utakmice, tako da ne moramo da se maltretiramo računicom. Posle drulovicevog dvomeca u evropi, deluje da ce biti bas tako. Dve nebitne utakmice..jel mi kao drugoplasirani u grupi čekamo trećeplasirane u lš, ili kako?
renne Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Lik je upravo najavio gostovanje u Jagodini, pa domacinstvo protiv NP Arapi su to
Ted Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 kakav crni prolaz dalje, tim se raspao i u totalnom je kurcu. upitno je dal bi prošli grupu sa Sinđelićem, Brodarcem i Dinamom iz Pančeva. uprava je obezbedila sebi mesto u istoriji, cilj je ostvaren. sad mogu da puste nekog drugog. recimo šizofrene i drogirane majmune sa teškom mentalnom retardacijom. i to bi bio neki napredak.
Kreator Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 izvodi abubakara koji je mogao da ublaži makar poraz i uvodi nesposobnog šaponjića. drulović stvarno nije normalan ili je igrao golove u kladionici..
San Epifanio Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) Nevezano za to sto ni sa Milinkovicem, verovatno ne bismo bolje prosli protiv Bilbaa, ali menjati trenera zbog nekvih losih rezultata, a mi prvi put vezali dve pobede u nekom evropskom takmicenju, postigli 6 golova, Steaui dali 4. To samo kod nas moze. Edited November 5, 2015 by San Epifanio
harper lee Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ova kretnja igraca Atletika kod petog gola je numericka analiza za nase igrace. Sva trojica krecu istovremeno i sva trojica ucestvuju u akciji do gola kao na treningu.
*edited by mod Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ova kretnja igraca Atletika kod petog gola je numericka analiza za nase igrace. Sva trojica krecu istovremeno i sva trojica ucestvuju u akciji do gola kao na treningu. +1 ubedljivo najlepsi gol u dvomecu.
gervasius twinkleminkleson Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Samo da kazem da se meni cini da igrate gore nego pod Kizom [uz ogradu da nije bas da sam ne znam koliko utakmica gledao], i manje bitno za ovaj topic - Benat je fenomenalan igrac.
Kreator Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) prvo promeniti upravu a onda se zahvaliti sledećim igračima: živković ostojić čirković balažic fabricio jevtović babović grbić božinov ninković ...možda sam nekog preskočio? edit: petrović, a bogami i trener drulović može da ide. Edited November 5, 2015 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 prvo promeniti upravu a onda se zahvaliti sledećim igračima: živković ostojić čirković balažic fabricio jevtović babović grbić božinov ninković ...možda sam nekog preskočio? trujića?!?
Kreator Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) trujića?!? pa ne znam...igrao je par utakmica i bio dobar. steaua kod kuće, protiv borca u čačku takođe.. edit: e da, i bandalovski može da ide jer se neće naigrati pored nezamenljivog vulićevića. samo zauzima mesto stranca. Edited November 5, 2015 by BlackGeorge
Recommended Posts