Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Realno nećemo uzeti ni bod iz preostale dve utakmice, tako da ne moramo da se maltretiramo računicom.

+1

Realno, jedina šansa ovog tima leži u apsolutno otvorenoj igri gdje smo se još i mogli nadati nekom useru.

Posted

Realno nećemo uzeti ni bod iz preostale dve utakmice, tako da ne moramo da se maltretiramo računicom.

Posle drulovicevog dvomeca u evropi, deluje da ce biti bas tako. Dve nebitne utakmice..

jel mi kao drugoplasirani u grupi čekamo trećeplasirane u lš, ili kako?
Posted

Lik je upravo najavio gostovanje u Jagodini, pa domacinstvo protiv NP :Hail:

Arapi su to
Posted

kakav crni prolaz dalje, tim se raspao i u totalnom je kurcu. upitno je dal bi prošli grupu sa Sinđelićem, Brodarcem i Dinamom iz Pančeva.

uprava je obezbedila sebi mesto u istoriji, cilj je ostvaren. sad mogu da puste nekog drugog. recimo šizofrene i drogirane majmune sa teškom mentalnom retardacijom. i to bi bio neki napredak.

Posted

grupu prolazimo 100%

:fantom:

Posted

izvodi abubakara koji je mogao da ublaži makar poraz i uvodi nesposobnog šaponjića.

drulović stvarno nije normalan ili je igrao golove u kladionici..

Posted (edited)

Nevezano za to sto ni sa Milinkovicem, verovatno ne bismo bolje prosli protiv Bilbaa, ali menjati trenera zbog nekvih losih rezultata, a mi prvi put vezali dve pobede u nekom evropskom takmicenju, postigli 6 golova, Steaui dali 4. To samo kod nas moze.

Edited by San Epifanio
Posted

Ova kretnja igraca Atletika kod petog gola je numericka analiza za nase igrace. Sva trojica krecu istovremeno i sva trojica ucestvuju u akciji do gola kao na treningu.

Posted

Ova kretnja igraca Atletika kod petog gola je numericka analiza za nase igrace. Sva trojica krecu istovremeno i sva trojica ucestvuju u akciji do gola kao na treningu.

+1

ubedljivo najlepsi gol u dvomecu.

Posted

Samo da kazem da se meni cini da igrate gore nego pod Kizom [uz ogradu da nije bas da sam ne znam koliko utakmica gledao], i manje bitno za ovaj topic - Benat je fenomenalan igrac. 

Posted (edited)

prvo promeniti upravu a onda se zahvaliti sledećim igračima:

živković

ostojić

čirković

balažic

fabricio

jevtović

babović

grbić

božinov

ninković

...možda sam nekog preskočio?

edit: petrović, a bogami i trener drulović može da ide.

Edited by BlackGeorge
Posted

prvo promeniti upravu a onda se zahvaliti sledećim igračima:

živković

ostojić

čirković

balažic

fabricio

jevtović

babović

grbić

božinov

ninković

...možda sam nekog preskočio?

trujića?!?
Posted (edited)

trujića?!?

pa ne znam...igrao je par utakmica i bio dobar. steaua kod kuće, protiv borca u čačku takođe..

edit: e da, i bandalovski može da ide jer se neće naigrati pored nezamenljivog vulićevića. samo zauzima mesto stranca.

Edited by BlackGeorge
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...