*edited by mod Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ako gledamo siru sliku nama vise znaci da AZ i Augsburg odigraju nereseno nego li da mi cak i pobedimo u Bilbau.
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 nema miloša da nam poželi sreću i poruči da bi poraz od 3:1 bio ravan pobedi :(
El Patron Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Ja bih da igra jos malo jer je Babo samo jedan i do njega mi je stalo meni je vredan https://www.youtube.com/watch?v=8sJvCeQLK-k
Milosh76 Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 ... da bi poraz od 3:1 bio ravan pobedi :( +1Dzordze, sto godina da budes zdrav, srecan rodjendan!
MiddleClass Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 bilo bi dobro da me obraduju za rođendan i da bude makar nerešeno.
twisted Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 da, da tako će da bude večeras svima nama. ne daj bože da nas obraduje nekim golom ili asistencijom večeras. to bi bilo previše.. u beogradu: Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Leković, Petrović, Lukić, Ninković, A. Živković, Stevanović, Božinov. večeras: Kljajić - Vulićević, Balažic, Fabrisio, Subić - Jevtović, Lukić, Babović, Stevanović, Oumaru - Božinov. 6 promena u odnosu na prvi meč: kljajić, balažic, subić, jevtović, babović, oumaru. ima li nade povoljnijem ishodu večeras? srećan rođendan džoržde svaka ti dala!!! Ako gledamo siru sliku nama vise znaci da AZ i Augsburg odigraju nereseno nego li da mi cak i pobedimo u Bilbau. +1
Kreator Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Hvala jos jednom. Idemo veceras makar nereseno, da mi ne presedne rodjendan :D
El Patron Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Mislim da nam vise odgovara pobeda Augzburga protiv AZ, jer nam onda verovatno i bod na JNA protiv njih donosi prolece.
twisted Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) https://pbs.twimg.com/media/CTEf9DBW4AE0CdW.jpg Edited November 5, 2015 by twisted
*edited by mod Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Mislim da nam vise odgovara pobeda Augzburga protiv AZ, jer nam onda verovatno i bod na JNA protiv njih donosi prolece. To zavisi od toga u kakvom sastavu ce izaci Bilbao sto opet zavisi od njihovog rasporeda u Primeri.
*edited by mod Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Kuku ovaj nam sudio protiv Genka i protiv Ludogoreca. Babinjo crveni u najavi.
Recommended Posts