Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

Hehe, samo se ti nadaj :)

Uprava samo nije znala sta ce sa Andrijom i ocem (nisu znali da li ostaje u partizanu ili ne, da li zele da on ide?), a zna sta ce sa zahavijem :) . Bice revizije ugovora skoro sigurno, a zahavi im vec duguje pare za markovica (transfer u liverpul) koje su vec trebale da budu uplacene do 1.jula, a evo sada i mitrovic ide kod nasih evropskih musterija za 18 miliona pa ce i tu morati da daje pare. Morace da padne neki dogovor, vec se osporava taj nakaradni ugovor.

Partizan ce biti sampion :)

Jadan Zahavi odakle ce da isplati milion Partizanu :O

Te price kako vasa i nasa uprava nece da rade sa menadzerima itd to su ciste budalastine ovi se sad gicaju samo zato sto i oni hoce svoj deo.

taj rad ako im menađeri daju određeni % ode živkara do kraja meseca....

crni đorđe živi u kući od čokolade, i ima prozore od marmelade :(

jel tamo raste svako voce? :(

raste :(

ima ugovor do juna naredne godine tako da ne može da ode nigde do 30 juna, pfc bi ostao bez obeštećenja ako ode u januaru ali bi barem mogli da zahebu i faljija, pinija i damjanaca  (da ga ostave do isteka ugovora) za par milki € jer i njihovo robovlasničko pravo nad živkarom prestaje da važi u maju naredne godine....

- mada svakako očekujem da će ga prodati ovoga leta, daleko ja 31 avgust....

Ne moze da ode do juna ali u januaru moze da potpise predugovor sa bilo kim. Tako je nama otisao Lazovic.

A ako sve ostane kao sada cisto sumnjam da se nece pojaviti neki klub daleko platezno sposobniji od Partizana da ga uzme za dzabe. Jedino da verujete u njegovu ljubav prema klubu.

edit: odgovaram pre nego sto sam procitao dalje od prve recenice  :blush:

Edited by katamaran

Bandalovski ostaje.

Sto se tice zivkovica, naravno da su sanse da ode do 1.septembra vise od 50% ali moram malo da bockam katamarana koji se nada nekom bosmanu :D

I razmisljamo isto,hoce ljudi da se ugrade i traze reviziju ugovora. To je logicno. Uostalom videcemo od 1.septembra kako ce se vec dogovoriti.

Edited by BlackGeorge

u to ime živeli

Ovo nije naša uprava!

Moli se autor ovog video klipa da ukloni isti makar do realizacije transfera. Hvala unapred na razumevanju.

U razgovoru za “Sport” supertalentovani fudbaler, za čiji potpis u redu su stajali Čelsi, Atletiko Madrid, Valensija, Roma, Benfika i još nekolicina velikana, potvrđuje da će i naredne jeseni nositi najdraži dres.

- Bilo je svakakih napisa i nagađanja u medijima, te da idem, te da ostajem, da sam u Partizanu još kratko, ali ništa od toga nije bilo istina. Porodično smo seli, porazgovarali o svemu i doneli zajedničku odluku da ostajem, jer je Partizan moj prvi izbor. Volim klub, srećan sam u Humskoj i to nema cenu - kaže Andrija Živković. - Uveren sam da nisam pogrešio i da će predstojeći period biti uspešan za Partizan, kao i minula sezona, koja je donela titulu i Evropu.

Interesantno je da vaši vršnjaci uglavnom gledaju da što pre pobegnu iz srpskog fudbala, a vaše razmišljanje je sasvim drugačije. Zašto?

- Odrastao sam u Partizanu, doživeo mnogo lepih trenutaka, i u omladinskim kategorijama i u prvom timu. Praktično sam tek zagazio u profesionalne vode i smatram da u Humskoj imam sve što mi je neophodno da još napredujem. Zato je i odluka takva, za neke možda iznenađujuća, ali za mene nimalo.

Ponuda je, otkrio nam je otac Jovica, bilo sa svih strana...

- Istina, ali sam se trudio da se izolujem od svega toga i gužve koja se stvorila posle Svetskog prvenstva. Bilo je zaista milionskih ponuda, ali sam želeo da ostanem. Novac u ovom momentu nije prioritet, već neke sasvim druge stvari i sve se one tiču isključivo Partizana.

Da li su čelnici kluba i trener upoznati sa vašom odlukom?

- Verujem da jesu, zapravo gotovo sam uveren, a i ko nije, putem vašeg lista su mogli da vide odluku naše porodice.

Čime biste bili zadovoljni u narednoj sezoni?

- Iskreno da vam kažem, bio bih najsrećniji kada bismo ušli u grupnu fazu Lige šampiona. To bi bilo sjajno za Partizan, navijače, nas igrače. Ipak, treba ostati skroman i ići korak po korak u kvalifikacijama. Imamo dobar tim, biće potrebno i malo sreće u žrebu, no, moramo svi da budemo fokusirani na krajnji cilj - plasman u grupe, pa ako bude i Liga Evrope. Što se domaćih okvira tiče, uopšte ne treba postavljati pitanje - idemo na oba trofeja. Teže je braniti titulu, to je jasno, ali mi smo Partizan i želimo novu seriju kruna, jer imamo najbolji tim u Srbiji - jasan je Andrija Živković.

MOGU NA TEREN U UTORAK

Zbog činjenice da je zbog Mundijalita propustio ceo odmor, Živković se saigračima na treningu priključio u petak popodne. Radio je odvojeno od tima i postepeno će se vraćati u ritam, ali je, tvrdi, spreman da odigra meč sa Dilom, ako to trener Zoran Milinković bude želeo.
- Odmorio sam sasvim dobro, a tokom pauze i radio po programu koji sam dobio iz kluba. Prvi dan po povratku sa odmora radio sam mimo tima, međutim, ukoliko trener Milinković bude tražio da igram protiv Gruzina - rado ću na teren - ne ostavlja dilemu Živković.

Moli se autor ovog video klipa da ukloni isti makar do realizacije transfera. Hvala unapred na razumevanju.

Broj 2 je apsolutno nenadmašan :Hail:

Jbt znam za ćoravu kokoš i zrno ali totalna mi je misterija kako je ovaj mučenik uspeo da zalila onaj antologijski gol ganima. Što je najgore, nije tako loš u otvaranju za pas, ume da se otkrije i udje u šansu ali realizacija mu je ubedljivo najgora u svemiru.

15% od 18 mil evrica.....po Partizanskom racunovodstvu, dobicemo jedno 100k evrica.

Evo rekao ti je DJura sve...   a verovatno će od Aleksandra Mitrovića doći još oko 2,5 miliona. Eto, a niko da kaže: „Đuriću, hvala ti“, ističe bivši predsednik crno-belih.

Guest
This topic is now closed to further replies.