Kreator Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 to vi skupljate bodove za sledecu sezonu? ne, nego ispunjavamo vučićeve snove
Muwan Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Kako da ne, ti bodovi će biti od nemerljivog značaja protiv magičnih pobedničkih nizova braće Vučić.
J.R. Cash Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 to vi skupljate bodove za sledecu sezonu? Naravno, kao sto smo i prethodne skupljali za ovu. Realno, od ovih sedam pobeda u 16 utakmica, eventualno jedna je ostvarena zasluzeno. Ostalo smo ili pokrali ili su nam se filijale sklanjale.
aram Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 klasična napucana lopta... aman, igrac u zivom zidu podize ruku i u nju ga udara lopta koja ide bar 30cm od njegovog tela. mislim, nije da nas branim, zasluzeno smo izgubili i plus 1 na ovo sto kaze moca vukotic (gde bi u to trebalo ukljuciti i sve ostale iz kluba), ali ono je penal.
ljakse Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 opušteno, braća vas puštaju sledeće sezone, parne su vaše
Kreator Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 izdominirali: ostojić (najviše), bekovi vulićević i subić (igrači lagano prolaze pored nijih), jevtović i babović (nepostojeća sredina), šaponjić (neverovatna početnička greška u gol šansi - inače ga nigde nije bilo tokom celog meča), grbić (sve zasrao od kada je ušao)...možda sam nekog zaboravio..?
aram Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 zaboravio si bar jos cetvoricu, plus ljubinka :D
kud u maglu Simoviću Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 jbg. ove sezone je naša misija decentralizacija fudbala u srbiji. gledao sam bukvalno od 89. minuta tako da neki sud i ne mogu da dam. žao mi je što ćemo najbolju igru, ako je verovati tradiciji, pružiti u četvrtak na san manešu. sad da li će to biti dovoljno za bod videćemo. ja lično ne verujem. atletik bilbao - partizan 2:3 stevanović, abu, živkara
Kreator Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 (edited) da, ljubinko me je malo razočarao onom izjavom posle meča, priznajem. baš bedno, bez imalo samokritike :( Edited November 1, 2015 by BlackGeorge
Timmi Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Naravno, kao sto smo i prethodne skupljali za ovu. Realno, od ovih sedam pobeda u 16 utakmica, eventualno jedna je ostvarena zasluzeno. Ostalo smo ili pokrali ili su nam se filijale sklanjale. ne znam da li si ironican posto nisam gledao nijednu utakmicu partizana sem derbija, ali meni nisu jasni oviliki porazi. rekoh mozda ste batalili, pa da pomognete tu i tamo nekome da opstane.
Malvo Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Kakav je car Ostoja, dostojan naslednik Srdje. srđa + ostoja = 6 bodova / 2 _______ 3
ljakse Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 ne znam da li si ironican posto nisam gledao nijednu utakmicu partizana sem derbija, ali meni nisu jasni oviliki porazi. rekoh mozda ste batalili, pa da pomognete tu i tamo nekome da opstane. nemoguće
Kreator Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 kako ono beše, čija je filijala metalac, zaboravio sam?
Recommended Posts