El Patron Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 (edited) Zaboravljena umetnost (VIDEO) Minijatura Stefana Babovića kao povod... Njemu i svima koji volimo fudbal http://www.mozzartsport.com/vesti/zaboravljena-umetnost-video/119104 Jedan zanimljiv komentar sa ove vesti :D Hvala Ti Srefane | pre 4 sata Plakao sam kad su te prvi put oterali iz partizana a i bio sam klinac, drugi put kad si otisao bilo mi je bas krivo, igrao sam fudbal, secam se da sam pustao kosu ko ti. Sve to jer znam i vidim da si majstor i doktor ove igre, jos kad bi se opustio i u hramu da pokazes malo magije, to ce biti lek za nas navijace koji podrzavamo nase igrace kakvi god da su i nije nam bitno ko stoji iza njega, bitno nam je da se bori za taj sveti dres.. Voleo bih da ostanes sto duze, ako je moguce do kraja karijere, i budes legenda bar malo kao sale... Edited October 26, 2015 by El Patron
Kreator Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 ima tu još zanimljivih komentara od ljudi koji su ostali uskraćeni za burek i jogurt: vladimir[/size]| pre 7 satilopta je pogodila igraca Mladosti u nogu. Jasno se vidi na snimku iz poslednjeg ugla. molim vas[/size]| pre 7 satizasto takav tekst... on je amater... nigde nije mogao u evropi da igra, samo u partizanu , nazalost.... jer ga guraju jos od petlica...Srdjan[/size]| pre 7 satiAlo ljudi, pa zakacila je lopta igraca Mladosti, puka slucajnost. Koliko hvalite Babovica, cak i kad je najgori dajete mu najvise ocene, terate me da prestanem da citam ovaj portal.Smesno[/size]| pre 7 satiSamo da je on jos to hteo da uradi, da nije bila potpuna slucajnost... :DJa[/size]| pre 7 satiLopto pogodila u nogu igraca mladosti i totalno promenila putanju.On je verovatno sutirao u donji desni golmanov ugao tako da je ovo spoj srece i slucajnosti a ne nekakva minijatura i gol sezone...grujic dao gol sa 30m a vi cistu slucajnost koju ocigledno niste ni pogledali na snimku proglasiste golom veka Eugen[/size]| pre 6 satiDobro je matori, zaradio si rucak.dusan[/size]| pre 3 sataStefan Babovic desnom nogom ne moze da dobaci 15 metara. To je cinjenica. Kad mu je slobodan igrac sa desne strane on napravi krugo oko sebe i doda loptu onome kome moze levom. Minimum 5 dobrih napada tako upropasti. ................................................ Dakle, koliko god se trudio da mu praviš pr na ovom topiku ja ću uvek biti tu da ga spustim na zemlju, gde inače uglavnom i provodi veći deo utakmice posle skoro svakog duela sa protivnikom. :)
Kreator Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 (edited) Dva "afirmativna" teksta o nasoj odbrani: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=10&dd=27&nav_id=1055980 http://www.mozzartsport.com/vesti/ovo-pamte-samo-tumbakovic-i-sasa-ilic-partizan-nije-imao-goru-odbranu-u-poslednjih-36-godina/119071 Edited October 27, 2015 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Kaze Vucela : Nismo mi krivi, igraci su govna! http://www.mozzartsport.com/vesti/vucelic-igraci-su-iskljucivi-krivci-u-januaru-sa-mihajlovicem-pocinje-pravljenje-novog-tima/119132 U januaru pravimo mocan tim i resavamo se skarta.
Nebojsa Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 na istoj strani link na clanak gde vazura objasnjava kako je zapravo on car, a krstajic jedan nemacpojma i izdajnik
teacher Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 izgleda da se uprava partizana pretplatila u mozzartu
katamaran Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 dovela sjajnog stručnjaka Ljubinka Drulovića :ziga: Sa Vucelom i Ljubinkom nebo je granica.
Muwan Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ima smisla. Te stolice su upotrebljivije od pojačanja koje aktuelna uprava dovodi.
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Prvo stolice, pa onda pojačanja... sandra partizan će se obradovati. više ne mora da guli guzicu po onom pvc-u
April Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 (edited) sandra partizan će se obradovati. više ne mora da guli guzicu po onom pvc-u Tapacirungu se najviše raduju narodna milicija i vatrogasci, manje će boleti kad ih budu gađali Edited October 27, 2015 by April
Recommended Posts