Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)
          Zaboravljena umetnost (VIDEO)

Minijatura Stefana Babovića kao povod... Njemu i svima koji volimo fudbal     

http://www.mozzartsport.com/vesti/zaboravljena-umetnost-video/119104

Jedan zanimljiv komentar sa ove vesti :D

Hvala Ti Srefane

| pre 4 sata

Plakao sam kad su te prvi put oterali iz partizana a i bio sam klinac, drugi put kad si otisao bilo mi je bas krivo, igrao sam fudbal, secam se da sam pustao kosu ko ti. Sve to jer znam i vidim da si majstor i doktor ove igre, jos kad bi se opustio i u hramu da pokazes malo magije, to ce biti lek za nas navijace koji podrzavamo nase igrace kakvi god da su i nije nam bitno ko stoji iza njega, bitno nam je da se bori za taj sveti dres.. Voleo bih da ostanes sto duze, ako je moguce do kraja karijere, i budes legenda bar malo kao sale... 

Edited by El Patron
  • Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ima tu još zanimljivih komentara od ljudi koji su ostali uskraćeni za burek i jogurt:

vladimir[/size]
| pre 7 sati

lopta je pogodila igraca Mladosti u nogu. Jasno se vidi na snimku iz poslednjeg ugla.

molim vas[/size]
| pre 7 sati

zasto takav tekst... on je amater... nigde nije mogao u evropi da igra, samo u partizanu , nazalost.... jer ga guraju jos od petlica...

Srdjan[/size]
| pre 7 sati

Alo ljudi, pa zakacila je lopta igraca Mladosti, puka slucajnost. Koliko hvalite Babovica, cak i kad je najgori dajete mu najvise ocene, terate me da prestanem da citam ovaj portal.

Smesno[/size]
| pre 7 sati

Samo da je on jos to hteo da uradi, da nije bila potpuna slucajnost... :D

Ja[/size]
| pre 7 sati

Lopto pogodila u nogu igraca mladosti i totalno promenila putanju.On je verovatno sutirao u donji desni golmanov ugao tako da je ovo spoj srece i slucajnosti a ne nekakva minijatura i gol sezone...grujic dao gol sa 30m a vi cistu slucajnost koju ocigledno niste ni pogledali na snimku proglasiste golom veka

Eugen[/size]
| pre 6 sati

Dobro je matori, zaradio si rucak.

dusan[/size]
| pre 3 sata

Stefan Babovic desnom nogom ne moze da dobaci 15 metara. To je cinjenica. Kad mu je slobodan igrac sa desne strane on napravi krugo oko sebe i doda loptu onome kome moze levom. Minimum 5 dobrih napada tako upropasti.

................................................

Dakle, koliko god se trudio da mu praviš pr na ovom topiku ja ću uvek biti tu da ga spustim na zemlju, gde inače uglavnom i provodi veći deo utakmice posle skoro svakog duela sa protivnikom. :)

Posted

na istoj strani link na clanak gde vazura objasnjava kako je zapravo on car, a krstajic jedan nemacpojma i izdajnik  :isuse:

Posted

izgleda da se uprava partizana pretplatila u mozzartu

Posted
dovela sjajnog stručnjaka Ljubinka Drulovića

:ziga:

Sa Vucelom i Ljubinkom nebo je granica.

Posted

Prvo stolice, pa onda pojačanja...

14458624084439.jpg

Posted

Ima smisla. Te stolice su upotrebljivije od pojačanja koje aktuelna uprava dovodi.

Posted

Prvo stolice, pa onda pojačanja...

14458624084439.jpg

sandra partizan će se obradovati. više ne mora da guli guzicu po onom pvc-u

:naughty:

Posted (edited)

sandra partizan će se obradovati. više ne mora da guli guzicu po onom pvc-u

:naughty:

Tapacirungu se najviše raduju narodna milicija i vatrogasci, manje će boleti kad ih budu gađali

Edited by April
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...