Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

kako onda objašnjavaš steauu, az, ausburg i donekle bate?

najpre činjenicom da su u pitanju, po evro standardima, osrednji protivnici u najboljem slučaju.....a zatim i činjenicom da ekipa poseduje određeni kvalitet, odnosno potencijal....a da bi ovaj dolazio do izražaja konstantno (a ne sporadično) potrebno je bilo izvršiti bolju selekciju igrača naročito onih u prvih 11, imati kvalitetniju klupu i bolje fizički pripremljene igrače. 

što će reći trebalo je uložiti još nešto novca, mnogo manje nego što je zarađeno u Evropi i bolje fizički pripremiti igrače. i jedno i drugo je bilo realno i moguće. nije se desilo i sad imamo ovo.....ne znam kako bih nazvao.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne, nego su ove sezone zabranili protivnicima da nam se sklanjaju i omogućavaju nam veličanstvene nizove pobeda. Ta štafeta je sada svečano predata.

Znaci ipak su vam se sklanjali poslednjih 5-6 godina?... maske padaju... Zaboravio si Toleta koji je sklonjen i Kokezu koji sad vodi Prvenstvo i sudijsku organizaciju gde je umro onaj vas i dosao neki nas...

Malo ozbiljnosti, molicu lepo.

Posted

:(

Kup je nas?

Ne nego cete Evropu izboriti kroz Evropu.

via Tapatalk

Posted

Znaci ipak su vam se sklanjali poslednjih 5-6 godina?... maske padaju...

Kakve maske? Kao da je to bila neka tajna...

Posted

Partizan, Čuka ili Voša ni se borili za titulu da nije Vučića

Posted

najpre činjenicom da su u pitanju, po evro standardima, osrednji protivnici u najboljem slučaju.....a zatim i činjenicom da ekipa poseduje određeni kvalitet, odnosno potencijal....a da bi ovaj dolazio do izražaja konstantno (a ne sporadično) potrebno je bilo izvršiti bolju selekciju igrača naročito onih u prvih 11, imati kvalitetniju klupu i bolje fizički pripremljene igrače. 

što će reći trebalo je uložiti još nešto novca, mnogo manje nego što je zarađeno u Evropi i bolje fizički pripremiti igrače. i jedno i drugo je bilo realno i moguće. nije se desilo i sad imamo ovo.....ne znam kako bih nazvao.

sad tek ništa ne razumem. jedan kairat bi onda lomio po ligi šampiona

:unsure:

Posted

Partizan bi se borio za titulu da kompletni idijoti ne sede u upravi. Uspeli su da pokvare kliker i budu gori i od jednog Djurica.

Posted (edited)

Jedno se mora priznati, ko zna zna :D

https://www.youtube.com/watch?v=_FEdUYLJ7EY

Misliš ko ima sreće onda baš ima? Zamrzni sliku na 1:05 i videćeš kako je babović šutnuo loptu po zemlji i lopta se odbila od desne noge igrača mladosti lazevskog (broj 18 na dresu). Da je nije blokirao, lopta bi najverovatnije otišla u gol aut.

partizan.rs :  Stevanović je zavrnuo sa leve strane, Božinov skočio i glavom pogodio stativu, a onda Babović odbijenu loptu majstorski šalje kao kašikom u suprotan ugao golmana Krznarića. Prelepo, majstorski!  :lolol:

mozzartsport.com :  Izjednačenje u Lučanima. Mladost - Partizan 1:1. Strelac je Stefan Babović u 49. minutu! I to kakav gol. Efektan, šmekerski. Kapiten crno-belih je posle stative Božinova sjajnim potezom prevario odbranu domaćeg tima i poravnao rezultat  :0.6:

Kada ovaj idiot ode iz partizana otvoriću šampanjac u tu čast..

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

Odgledao sam većinu meča:

Utisak, ne samo posle ovog meča već većine ove jeseni, je sledeći:

Zadnja linija sa golmanom živkovićem - vulićević-ostojić-fabrisio-subić/leković (ranije petrović) je nešto najgore i najtragičnije što smo imali u zadnjih 20 godina.

Ja ne znam šta treba da se desi da taj Kljajić dobije šansu? Lukač je i za mnogo manje kikseve nego što pravi živković išao ponekad na klupu. Neverovatno glupe kikseve pravi i taj Fabrisio.Sada izuzetno glup faul za slob.udarac, za gol.Vulićević igra očajno odbranu već duže vremena a o ostojiću je i suviše trošiti reči. Subić isto kao i vulićević - u ofanzivi dobar a u defanzivi ispada.

Ispred njih nam nedostaje jedan kvalitetan zadnji vezni kojeg uopšte nemamo. pa onda kvalitetan ofanzivni vezni a ninkovića/babovića negde utopiti.

Potreban je remont skoro polovine igračkog kadra na zimu.

Edited by BlackGeorge
Posted

Zato sto mrzis Babinja, hoces da kazes da je ovaj gol slucajan i da se odbila lopta od Lazevskog, cak i ovaj snimak koji kazes na 1.05 ne moze to da potvrdi, necemo sada traziti dlaku u jajetu :D

Ne zaboravimo i sjajan pas pre gola Grbica za 2-1, kao i pas za gol u 93. minutu koji je upropastio Saponjic.

BABOVIĆ UĆUTKAO KRITIČARE: Pogledajte spektakularan lob Partizanovog kapitena! (VIDEO)

http://www.telegraf.rs/sport/1820323-babovic-ucutkao-kriticare-pogledajte-spektakularan-lob-partizanovog-kapitena-video

Posted (edited)

Zato sto mrzis Babinja, hoces da kazes da je ovaj gol slucajan i da se odbila lopta od Lazevskog, cak i ovaj snimak koji kazes na 1.05 ne moze to da potvrdi, necemo sada traziti dlaku u jajetu :D

Ne zaboravimo i sjajan pas pre gola Grbica za 2-1, kao i pas za gol u 93. minutu koji je upropastio Saponjic.

BABOVIĆ UĆUTKAO KRITIČARE: Pogledajte spektakularan lob Partizanovog kapitena! (VIDEO)

http://www.telegraf.rs/sport/1820323-babovic-ucutkao-kriticare-pogledajte-spektakularan-lob-partizanovog-kapitena-video

može, može, vidi se lepo..

ovako napamet na preskoke, gledaj šta tvoj ljubimac radi u  8., 58., 90. i 92.minut kako gubi loptu/šalje neprecizne paseve/centaršuteve  :fantom:

sigurno je pravio još sranja ali sam pratio samo scene sa tekstualnog prenosa sa partizan.rs jer me mrzelo ceo meč da pratim....

Edited by BlackGeorge
Posted

Da ne govorimo o kretanjušetnji bez lopte tog fudbalskog šarmera i fantaste, Doduše, ni Mesi ne igra odbranu...

Posted

Ja ne znam šta treba da se desi da taj Kljajić dobije šansu? Lukač je i za mnogo manje kikseve nego što pravi živković išao ponekad na klupu...

obzirom da je ljubinko poludeo nakon drugog primljenog gola, a posle na areni izjavio kako je isti primljen "jako cudno", mozda i budemo gledali kljajica vec sledece nedelje.

da ne zaboravimo da nas je zivkovic dodatno upropastio i na derbiju.

Da ne govorimo o kretanjušetnji bez lopte tog fudbalskog šarmera i fantaste, Doduše, ni Mesi ne igra odbranu...

juce svo vreme pricam o tome upravo, dakle nasa polovina terena vec, babo se satro vraca, protivnicki igrac trci dva (2?!) metra od njega, babinjo kao potrci, vidi da ne moze i samo stane?! i tako skoro celo drugo poluvreme, vidi se da ne moze - jbt, mali lukic, pun energije, maltene zaplakao sto ga je drulovic izveo, a ovaj se jedva vuce po terenu i ostane do kraja. u kurac bobo.

Posted

dobro, drula meša karte, mora da vidi kako ko šta igra.  izmene u prvih 11 ćemo tek videti... ja se nadam!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...