J.R. Cash Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Nisam siguran da su muda u pitanju. Mi u prvih pola sata nismo bili u stanju da iznesemo loptu na njihovu polovinu. Malo smo se kao nesto zaleteli u drugom, ali kad je car izveo Bozu i ubacio onaj panj smo se izduvali, videlo se da ce kroz pas iskontolisati utakmicu. Ovi nas i kompletne tamburaju u 4 od 5 utakmica. Williams je macka.
ljakse Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Zar nisu oni fulali od nekog od ova dva koje ste dobili?
J.R. Cash Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Jesu, od AZ-a, ko zna kako. Fulao je i Augsburg od nas, a usrace nam se u civot ovde.
Pokojni Ruxin Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Dobio ih az, kolo pošto je na ppp izazvao zaprepašćenje svojim nekvalitetom
El Patron Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Dobio ih je AZ, ali su izveli drugi tim protiv njih, bar sam tako citao, nisam gledao tu utakmicu.
ljakse Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Meni su nijemci delovali kao znatni nemači pojma, osim onog malog debelog argentinca. Šta znam.
J.R. Cash Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Dobio ih je AZ, ali su izveli drugi tim protiv njih, bar sam tako citao, nisam gledao tu utakmicu. Tacno su igrali sa drugim timom. UEFA da reaguje sa kaznenih minus 4. Meni su nijemci delovali kao znatni nemači pojma, osim onog malog debelog argentinca. Šta znam. Kakvi god da su, za nas su masina. Ono je bila user pobeda, nema potrebe da se pretvaramo da je plod herojske borbe i Kizine ofanzivne orijentacije. U ovoj grupi je Atletik ubedljivo najbolji, onda ide Augzburg, a mi i AZ smo druga liga.
Pokojni Ruxin Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Ono je bila user pobeda, nema potrebe da se pretvaramo da je plod herojske borbe i Kizine ofanzivne orijentacije. Možda, ali kad imaš 0 šuteva u okvir nemoguće je zaslužiti bilo kakav user.
J.R. Cash Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) Tad je radila magija. Taj luksuz danas nismo imali. A i dali smo tri gola iz jednog suta. Vidis da moze i tako. Edited October 22, 2015 by J.R. Cash
gone fishing Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) kako su častili az u slici, ne samo da su igrali sa 2 timom već su dali i autogol kako izgleda njihova uobičajena 1 postava - iliti ona sa kojom su nastupili večeras edit još jedna slika koja objašnjava zašto je ovolika razlika u klasi Edited October 22, 2015 by gone fishing
ljakse Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Kakvi god da su, za nas su masina. Ono je bila user pobeda, nema potrebe da se pretvaramo da je plod herojske borbe i Kizine ofanzivne orijentacije pa ako ćemo tako, i steaua je bila težak user. zapravo, sa ovom drvnom građom i jednim i po fudbalerom u rosteru svaka pobeda je user, ali ni to ne dolazi samo od sebe.
Geo Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) Da, mogao je onaj sut Zivkovica da zavrsi u rasljama a brazilcev slobodnjak da zakaci nekog u zivom zidu ..., jbg za usere vazi i to da se ne dogadjaju bas cesto :( Vise verujem u teoriju da je falio Balazic kod onog centrasuta za gol bilbaa ili recimo Brasanac kod nekih polusansi umesto sebicnog Ringle ... Edited October 22, 2015 by Geo
Pokojni Ruxin Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Da, mogao je onaj sut Zivkovica da zavrsi u rasljama a brazilcev slobodnjak da zakaci nekog u zivom zidu ..., jbg za usere vazi i to da se ne dogadjaju bas cesto :( To da. User može da bude jednom, ali 6 puta teško
J.R. Cash Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 To da. User može da bude jednom, ali 6 puta teško +1
Geo Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 To da. User može da bude jednom, ali 6 puta teško Sest puta smo igrali sa Ausburgom ili i gruzijce racunas u to ? Na stranu sto je kompletni Bilbao klasa za sebe(jedna iznad Batea recimo) i sto slicnog protivnika nismo ni imali ove godine ...
Recommended Posts