El Patron Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Da je ostao Kiza, dali bi smo bar jedan gol.
Geo Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Ili bi ih pritisli, pa oni ne bi imali ceo teren da se igraju. Nikad to nećemo saznati.Mnogo su brzi i tehnicki potkovani, sa Ostojom,Petrovicem, Lukicem,Ninkovicem,Lekovicem..., niti mozes da pritisnes,niti da se branis kada nisi brojcano nadmocan u tom delu terena... Jedina sansa, da oni malo prikoce i umuvamo nesto na kraju na zivkovicevu genijalnost... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока
Pokojni Ruxin Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Mrsomuđenje, dosada, beskrvnost, 2-3 lagana gola i utisak da je neprijatelj dobio bez da se pošteno oznojio...ima opet staaarog partizana
sekretar Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Ninkovic je morao dodati loptu Zivkovicu desno kada je ovaj utrcavao, neshvatljivo da igrac sredine terena ima glavu u tom pravcu a da ga ne vidi
bradilko Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 trcite trcite jebote sta je ovo!ako ne znamo moramo da trcimo vise od njih!uff!
*edited by mod Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Eto i prve prilike, mozda bude i neka u okvir gola do kraja. Cisto da golman zaradi platu.
ljakse Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Da smo se otvorili sa ovim igracima, realno bi vec bila petarda... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока to se govorilo i pre az i augsburga.
Lord Stef Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Jel' samo ja imam dojam da je sudija teska vezara? Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
*edited by mod Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Jel' samo ja imam dojam da je sudija teska vezara? Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Ne bih znao, nije ko da je bilo nekih prolematicnih situacija. Svaki put kada pridjemo sa loptom na 30m odmah se nadje bar trojica njihovih oko naseg mucenika sa loptom...
twisted Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 šta god da se desi, ja sam ponosan na igru ovog i ovakvog partizana večeras. koji je tim igrao i u kojim okolnostima, ova igra večeras je sasvim pristojna u odnosu na to s kim igramo. jedan igrač reče komentator bilbaa vredi 50 miliona eura, što je više nego vrednost celih 11 partizana. ostoji, ninković,lukić, petrović vs igrači primere i rezultat samo 0:1? mislim da moramo biti zaista zadovoljni ,
*edited by mod Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 šta god da se desi, ja sam ponosan na igru ovog i ovakvog partizana večeras. koji je tim igrao i u kojim okolnostima, ova igra večeras je sasvim pristojna u odnosu na to s kim igramo. jedan igrač reče komentator bilbaa vredi 50 miliona eura, što je više nego vrednost celih 11 partizana. ostoji, ninković,lukić, petrović vs igrači primere i rezultat samo 0:1? mislim da moramo biti zaista zadovoljni , kakve veze mi imamo sa tim sto je ovaj crnja promasio sve sto se moze promasiti? Jedino pohvale za Zivka sto je skinuo gotovo sve sto je mogao i jos malo preko. Nego da polako svodimo racunicu. Kiza 2 tekme(jedno gostovanje) 6 golova Drula 1 tekma na domacem terenu 0 suteva u okvir gola...
Pokojni Ruxin Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) ^+1, ipak se fudbal igra da se primi što manje golova Može li srpski zlatan šaponja uneti malo zabave u ovaj uspavljujuć meč? Edited October 22, 2015 by Ruxin
Recommended Posts