Milosh76 Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 ne sviđa mi se optimizam koji provejava ovim stranama. čak je i miloša zarazio Gresis, razvalice vas Atletiko, jer su vam odbrana i vezni red bogu plakati. Oni brzi, fizicki nadmocni, takticki superiorni, a i imali ste srece u prva dva kola i to sad dolazi na naplatu Bice 2 razlike za Atletik a mozda se ponovi Besiktas(jel oni bese dobili 4-0 na JNA?) ili Tikva...
Kreator Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) Kad vec pricamo o sreci, imali smo srece i protiv steaue. I to kakve srece, dali srecno 4 gola. To je sreca, a ne trichavih 3 gola protiv alkmara i augzburga. Edited October 22, 2015 by BlackGeorge
ljakse Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Hmm, sa jedne strane raskrinkava sns bandu a sa druge grli se sa sns eksponentom? I to na sopstvenu inicijativu, vidiš da Vučela pokušava da eskivira :(
El Patron Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) Gresis, razvalice vas Atletiko, jer su vam odbrana i vezni red bogu plakati. Oni brzi, fizicki nadmocni, takticki superiorni, a i imali ste srece u prva dva kola i to sad dolazi na naplatu Bice 2 razlike za Atletik a mozda se ponovi Besiktas(jel oni bese dobili 4-0 na JNA?) ili Tikva... Srece tako sto je na pocetku utakmice povredjen Abu glavni napadac, na poluvremenu zamenjen Balazic zbog povrede i na 3-1 za nas prestrogo iskljucen Subic zbog drugog zutog. Edited October 22, 2015 by El Patron
*edited by mod Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Babo ne vadi Da ne znam bolje pomislo bih da je Babinjo sam izasao na megdan Barsi i porazen sa 4:0 Kako smo to imali srece u prvom kolu? Pusti covek vidis da daje anti-jinx.
Lazy Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 I to na sopstvenu inicijativu, vidiš da Vučela pokušava da eskivira :( jes kurac, lepo se vidi da krenuo da mu krne žvalu, nisi ćorav valjda
Milosh76 Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Srece tako sto je na pocetku utakmice povredjen Abu glavni napadac, na poluvremenu zamenjen Balazic zbog povrede i na 3-1 za nas prestrogo iskljucen Subic zbog drugog zutog. I sto je Zivkovic bio najbolji na terenu u obe utakmice, Zivko, ne Andrija!
crosman Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Mi nemamo nista da izgubimo , osvajamo bar bod.
El Patron Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) I sto je Zivkovic bio najbolji na terenu u obe utakmice, Zivko, ne Andrija! Protiv AZ je skinuo jednu dobru sansu, na 2-1 za nas, ali nisu oni imali neke velike sanse, iz nase greske su dali gol za 1-1, u prvom poluvremenu nisu presli pola skoro. Partizan: Živković Živko, Leković, Vulićević, Petrović Nemanja, Ostojić, Fabricio, Ninković, Živković Andrija, Lukić, Stevanović, Božinov. Klupa: Kljajić, Bandalovski, Ćirković, Grbić, Glavčić, Trujić, Šaponjić. Trener: Ljubinko Drulović Athletic Bilbao: 13 Harrerin, 4 Laporte, 6 San Hose, 13 Etxeita, 24 Balenziaga, 7 Benat, 10 De Marcos, 14 Susaeta, 15 Williams, 20 Aritz Aduriz, 22 Raul Garcia. Klupa: 1 Gorka Iraizoz, 2 Eneko Boveda, 18 Gurpegi, 3 Elustondo, 5 Eraso, 11 Ibai Gomez, 27 Merino. Trener: Ernesto Valverde Edited October 22, 2015 by El Patron
Кристофер Лумумбо Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 eksirao sam jedan vinjak za kizu :(
Recommended Posts