Milosh76 Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Par zadnjih veznih Petrovic-Lukic ce pokazati Baskijcima kako se igra u oba pravca. To sto su oni "brzi, spretniji, tehnicki odlicni, takticki savrseni"(citat gospon Babovic) daje jos vecu nadu treneru Drulovicu da su sanse 50-50 i da ocekuje najmanje nereseno za optimizam
kud u maglu Simoviću Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) kao kreten sam sebi danas organizovao put u hr. ako dobri bog da sreće slušaću prenos u kolima. jel prenosi radio beograd uopšte utakmice više? edit prenosi radio beograd Edited October 22, 2015 by kud u maglu Simoviću
ZokiAsov Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Prefrigan je Drulara. Izjavljuje kako nam je i bod ko kuca, da se baski opuste i potcene nas, a onda totalna ofanziva, udri-opkoli-napadaj. Nece znati sta ih je snaslo.
twisted Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) neeeeeeeeeeeeeeema ništa od ofanzive, pa nije to kiza mađija. ima da se zabunkerišemo što kaže sa dva zadnja vezna, ko pređe pola ćelava mu keva. božinov likes this http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/281716/NOVI-PROBLEMI-Partizan-bez-Oumarua-i-Balazica-na-Bilbao htedoh reći gde dođavola babović igra. ali se setih i da je u prethodne dve pobede igrao Edited October 22, 2015 by twisted
MocaVukotic Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 bilo bi do jaja da izedemo večeras ove los separatisticose, ovi drugi da rezimiraju i eto đurđevdana u juropi. samo što ne vidim kako to ovaj misli da izvede, sale kapiten nije u rotaciji, abubakar takođe, nema ni slovenca pozadi, a s druge strane magic babo is back... ništa nam ne ide na ruku, ali samo odabrani znaju da smo tada najjači! živi bili pa vidjeli.
Nebojsa Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 magic je pokazao mozda i najbolju partiju ove sezone u onoj tekmi protiv batea (cini mi se), kada smo ostali s igracem manje, pa ga je kriza povukao maltene na jevtovicevo mesto. da li je u njemu tada proradio inat ili strah, il' je mozda bio cist user to vece, uglavnom tu se pokazao kao najmanje stetan po tim. moguce je da ce drulara probati s njim umesto najavljenog petrovica. bice zanimljivo za gledanje ukoliko pocnemo s ziletom i islamovicem, sve ostale kombinacije verovatno zavrsavaju klasicnim batadjorisanjem. sveusvemu, drularin prvi kolokvijum na temu "da li sam izgubio jaja?"
ToniAdams Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 kao kreten sam sebi danas organizovao put u hr. ako dobri bog da sreće slušaću prenos u kolima. jel prenosi radio beograd uopšte utakmice više? edit prenosi radio beograd :facepalm: da, to ti je isto ko da gledas tekmu, mozda jos i bolje
Kreator Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 neeeeeeeeeeeeeeema ništa od ofanzive, pa nije to kiza mađija. ima da se zabunkerišemo što kaže sa dva zadnja vezna, ko pređe pola ćelava mu keva. božinov likes this http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/281716/NOVI-PROBLEMI-Partizan-bez-Oumarua-i-Balazica-na-Bilbao htedoh reći gde dođavola babović igra. ali se setih i da je u prethodne dve pobede igrao drula kaže da je zvao milinkovića i da je imao poduži razgovor sa njim. kaže da je dobio mnogo korisnih informacija koje će mu biti od velike pomoći
Kreator Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/281716/NOVI-PROBLEMI-Partizan-bez-Oumarua-i-Balazica-na-Bilbao htedoh reći gde dođavola babović igra. ali se setih i da je u prethodne dve pobede igrao vidi, vidi ovo...a na sportske.net kažu ovako: http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/abu-obradovao-grobare-241338.html ma sve je to foliraža, skrivanje pred meč. mislim da će igrati i babović i balažic i oumaru. Ali Babović..kakva je to ljiga.. Izmislio povredu da ne bi igrao nezgodnu utakmicu protiv Javora, jer ne bi hteo da doživi/proživi ponovo nešto slično kao protiv Čuke. Ali onda dolazi spektakl - meč protiv Bilbaa i, gle čuda!, povreda se sama izlečila Taman da ga publika malo "zaboravi", a i ako izgubimo nije tragično pošto su oni favoriti. Imao je sličnu "epizodu" i pre mesec i po, dva.. Inače Stefana Babovića u Partizanu "drži" Vojislav Nedić - potpredsednik FK Partizan i lični prijatelj Milije Babovića. Edited October 22, 2015 by BlackGeorge
twisted Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) ja ne bih iskreno stavljao babumakar-a jerbo će iskoristiti izmenu negde u 30tom minutu i šta smo uradili bolje alen stevanović da ih zgazi od prvog minuta! Edited October 22, 2015 by twisted
kud u maglu Simoviću Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) :facepalm: da, to ti je isto ko da gledas tekmu, mozda jos i bolje ša fali. tako sam slušao i prenos iz glazgova. đekanovski, đekanovski.....šćeeeepooooviiiić....partizani lavljeg srcapa kad kaže lopta se nalazi na polovini dela terena koji kontrolišu igrači iz baskije ja tačno znam na kom busenu je. doduše ne valja za srce, al ću valjda pregurati nekako. -_- e ne sviđa mi se optimizam koji provejava ovim stranama. čak je i miloša zarazio Edited October 22, 2015 by kud u maglu Simoviću
MocaVukotic Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 lopta se nalazi na polovini dela terena koji kontrolišu igrači iz baskije pardon, onog dela terena...
Kreator Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 (edited) Imate podršku selebritija pred važan meč Hmm, sa jedne strane raskrinkava sns bandu a sa druge grli se sa sns eksponentom? Ko je Novak Nedić? Evo: http://www.vaseljenska.com/misljenja/u-ime-oca-sina/ Edited October 22, 2015 by BlackGeorge
Recommended Posts