kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Tomić ko da čitam pokojnog žaroa :( nego za koga je grobarska forumska populacija? ivan, kiza, paun, stranac stanoja?
Pokojni Ruxin Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 nego za koga je grobarska forumska populacija? ivan, kiza, paun, stranac stanoja?
ZokiAsov Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Za poziciju kize ne postoji bolje resenje od Zorana Milinkovica trenutno. To je to, tu smo svi.
yolo Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Pusti pricu vazno je da smo se zivi vratili iz bugarske, tamo su nas uvek mrzeli. Glupo je sad terati kizu, nek obezbedi prolece u evropi, i dostizan minus do 50 poena na zimskoj pauzi. Onda neka se povuce kao car. fixt.
ToniAdams Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Za poziciju kize ne postoji bolje resenje od Zorana Milinkovica trenutno. To je to, tu smo svi. +1 + sto mi dojajnije da ovako kidamo u evropi, jebe mi se za nase nebitno namesteno prvenstvo
*edited by mod Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 +1 + sto mi dojajnije da ovako kidamo u evropi, jebe mi se za nase nebitno namesteno prvenstvo oooo da. Ako su zapeli da ga smene neka ga smena kad/ako ispadne iz Evrope.
kud u maglu Simoviću Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 oooo da. Ako su zapeli da ga smene neka ga smena kad/ako ispadne iz Evrope.ostaće nam doživotni trener jbt. agonija
Ted Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 pustite te zajebancije momci.....nego gde slavimo titulu mi forumaši. ja sam za neku tradicionalnu varijantu, suvo meso, paprike i beli luka, neprskani paradajz, pečenje, čvarci, pogača, kajmak, rakija....nikako fenseraj. predlozi?
lord_s Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 (edited) Nemam problem da okarakterisem sezonu kao uspesnu ako docekamo prolece u Evropi sa sve Babinjom ploditeljem u vezi i Kizom uz poneki bombasticni transfer na kraju da se popuni klupska kasa (neciji dzepovi). Ovde bih razigravao Lukica, Glavcica i Saponjica i ostale drugare. Edited October 14, 2015 by lord_s
Ted Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 restoran stadion? moze, samo se bojim da ne bude zauzet.....slavice se masovno tih dana.
Recommended Posts