gervasius twinkleminkleson Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Posle Babovica juce, fer plej i u Azerbejdzanu https://www.youtube.com/watch?t=24&v=C218fLtNJbs http://hotsport.rs/2015/10/06/e-to-je-fer-plej-fudbaler-iz-azerbejdzana-odusevio-svet-sportskim-potezom-video/ Veliki Gurban Gurbanov je trener
Milosh76 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 (edited) Ide pobednik kupa, ne ide vicesampion kupa jer ako je pobednik kupa u ligi obezbedio evropu to mesto zauzima naredni najbolje plasirani ligas. edit: tacnije, prvi ligas ispod crte za evropu. Prosle sezone su Partizan i Cuka igrali finale kupa, zato je i Vosa obezbedila evropu. Otkud sada to? Poslao tapatalk Ok, mozda sam pogresno tumacio pravila..izvinjavam se. Nasao sam...nije bilo zlonamerno Do sada, u slučaju da jedan klub osvoji duplu krunu - titulu šampiona i trofej u Kupu, u kvalifikacije za Ligu Evrope prohodnost je imao poraženi finalista Kupa. Od sezone 2014/15, na teritoriji cele Evrope, a samim tim i u našem fudbalu, uvodi se promena i prohodnost u kvalifikacije za masovnije evropsko takmičenje imaće klub sa tabele - prvi ispod onih koji su to pravo već ostvarili, a ne poraženi finalista. Dakle, u slučaju da jedan tim osvoji i titulu prvaka i nacionalni Kup, u Ligu Evrope ići će ekipe koje budu zauzele drugo, treće i četvrto mesto na tabeli. Edited October 6, 2015 by Milosh76
Jozef K. Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Koliko znam do prošle je bilo ostavljeno zemljama da odrede jal finalista, jal tabela, a onda je uefa unificirala. Poslao tapatalk
Milosh76 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 LooooL sta se izvinjavas.Da ne pomisle komsije da ih zajebavam...
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Da ne pomisle komsije da ih zajebavam...ti si našnego ne znam šta da radimo sa ovim trolovima midle, poručnik vasić, ruksin. nikako da izađu™
Milosh76 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Nasi "trolovi" su benigniji od vasih... Mogu i ja da trolujem, al mi je zanimljivije da me smatrate vasim, pa kad i podjebavam, to se ne shvati tako :)
*edited by mod Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Nasi "trolovi" su benigniji od vasih... Mogu i ja da trolujem, al mi je zanimljivije da me smatrate vasim, pa kad i podjebavam, to se ne shvati tako :) Ti realno trolujes zvezdase sa tom profilnom.
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Nasi "trolovi" su benigniji od vasih... filipenko je mrtav :(
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Filipenko je klasa za sebei tu se slažemo a koji su to naši trolovi?
Pokojni Ruxin Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Duvajte ga, ja na ovoj temi mogu biti samo kvalitetan diskutant Trol
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Duvajte ga, ja na ovoj temi mogu biti samo kvalitetan diskutant Trol :(
Milosh76 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 i tu se slažemo a koji su to naši trolovi? Nema potrebe za etiketiranjen, da izbegnemo sukobe, svadje, banove i sl. :D
Recommended Posts