theanswer Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Tri penala hocu ja necu jedan, necu dva nista manje necu jer tri su za srecu tri penala hocu ja Kitiš se tuđim perjem :) To su grobari pevali na derbiju kad je mažić svirao dva za vas. Samo umesto sreću pevali su zvezdu.
*edited by mod Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Srecna slava :D Jesu li ovo gumene bombone ili paprika u zitu?
Goranz Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Kako igramo ove godine, pre će biti da su kondomi.
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Kako igramo ove godine, pre će biti da su kondomi.a kako to igramo? jbg. ne može jare & pare. do prošle godine mantra je bila jebo jsl, daj evropu. ove godine evropa je tu, a jsl u zapećku. šta sad ne valja? samo je onomad čika crni uspeo da pomiri i evropu i jsl. al to je čika crni, znamo svi kako je prošao
Goranz Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Vreme je za "Tako je govorio Simović, topik o uzgoju...".
*edited by mod Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 a kako to igramo? jbg. ne može jare & pare. do prošle godine mantra je bila jebo jsl, daj evropu. ove godine evropa je tu, a jsl u zapećku. šta sad ne valja? samo je onomad čika crni uspeo da pomiri i evropu i jsl. al to je čika crni, znamo svi kako je prošao ja sam uvek za evropu. Realno titule se samo broje, ono sto se pamti su Liga Sampiona, Ono sto uradis u evropi i tek poneki derbi.
Dali_man Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Kako znas da je svirao na njegovu asistenciju? Oba penala svirao sa par sekundi zakasnjenja. Vidi se da su igraci Cuke iznapusavali dodatnog.
Goranz Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 čekaj, hoćeš da kažeš da to što sa Vazurom nekoliko puta mesečno delim apartman u hotelu Hedonic, što preko Vučelića imam 30% popusta na Afričku šljivu, što imam garantovan podvarak u klupskom restoranu za afirmativno pisanje o upravi znači da sam se prodao? sačuvaj i sakloni. Niko to nije rekao, samo moraš da priznaš da je pomalo sumnjivo.
Muwan Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 (edited) a kako to igramo? jbg. ne može jare & pare. do prošle godine mantra je bila jebo jsl, daj evropu. ove godine evropa je tu, a jsl u zapećku. šta sad ne valja? samo je onomad čika crni uspeo da pomiri i evropu i jsl. al to je čika crni, znamo svi kako je prošao Crni Simoviću, pa zar je dotle došlo da se služiš citatima Stefana Babovića Elem, opušteno menjam svaku tolotitulu za 4 pobede u grupi LE po sezoni. Plasman čak ne mora da se izbori sa drugog mesta, neka bude komotno sa nekog 12. mesta uz osvojen kup. Edited October 6, 2015 by beowl
Malvo Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Babo draška bradavicu na slavski kolač, a i piton mu se izgleda uznemirio. tako je kod njega stalno, fotkanje mu je afrodizijak
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Crni Simoviću, pa zar je dotle došlo da se služiš citatima Stefana Babovića Elem, opušteno menjam svaku tolotitulu za 4 pobede u grupi LE po sezoni. Plasman čak ne mora da se izbori sa drugog mesta, neka bude komotno sa nekog 12. mesta uz osvojen kup. izgleda da medžik čita forum
porucnik vasic Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 izgleda da medžik čita forum Ма пусти то, него јеси ли реаговао? Указао на неправилности? Имаш неке снимке из Параброда?
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 zna mišel sve što treba. javio mu ćure na viber.
Recommended Posts