April Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 U, što mi drago za Čuku. Dečaci igrali lopte sinoć. Mažić je govno, jug je govno.
Muwan Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Mazic je oba penala svirao nakon intervencije sudije iza gola (koji se sasvim slucajno zove Novica Andjelovski). Bio je daleko od mesta prekrsaja i zaklonjen igracima. A čiji tajni agent je Novica?
zgembo Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 A čiji tajni agent je Novica? To je onaj valjda što je svirao pri kraju prošle sezone nepostojeće penale za Spartak protiv Donjeg Srema, pa potonje oterao iz elitnog takmičenja. A ako se dobro sećam, to mu nije jedini 'greh iz mladosti' ...
Њујоркер Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Cuka zasluzano. Mazic je picka cigan grobarska Ja onom Saponjari nijedan penal ne bi svir'o! Crveni - smehotres. A mi veze nemamo.
Moća Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Moze samo objasnjenje sta se radi prilikom deljenja bodova ako ekipa skupi neparan broj?
Milosh76 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Ide na vise...9 je 5, ali ako bude jednak broj na kraju, onda je prvi onaj tim koji je bio sampion regularnog dela
theanswer Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Mazic je oba penala svirao nakon intervencije sudije iza gola (koji se sasvim slucajno zove Novica Andjelovski). Bio je daleko od mesta prekrsaja i zaklonjen igracima. Kako znas da je svirao na njegovu asistenciju?
Moća Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Ide na vise...9 je 5, ali ako bude jednak broj na kraju, onda je prvi onaj tim koji je bio sampion regularnog dela Al napraviše sranje majko moja. Opet kažnjavaš onog što je bio prvi na kraju regularnog dela. A taj drugi deo se igra jednokružno ili dvokružno?
Milosh76 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 (edited) Jednokruzno, imas na temi SuperLiga detalje. Jos kad ubace termine za KUP ima da se igraju 3 utakmice nedeljno i to sve zbog vas grobara! Umesto da ste izgubili od Aza i u Nemackoj, vi sad imate sanse za prolaz dalje, pa nemaju kad da ubace termin za Kup! :) Edited October 6, 2015 by Milosh76
Constantin Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Al napraviše sranje majko moja. Opet kažnjavaš onog što je bio prvi na kraju regularnog dela. A taj drugi deo se igra jednokružno ili dvokružno? Jednokružno...
Kreator Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Preteruje ovaj mali saponjic sa tim padanjima.Popice neki crveni u evropi veoma brzo. Bolje neka se skoncentrise na fudbal. Neophodno je na zimu kupiti 2 normalna centarfora. I organizatora na sredini, i zadnjeg veznog, i golmana, i stopera...
katamaran Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 (edited) Iznerviralo me to kakvo smo društvo. Ljudi, pa nije ovo 1991. godina, nismo u ratu. Ne znam, zaista, odakle ljudima ta inspiracija da mrze. Zbog čega? Zbog loše partije? Ljudi moji, pa ovo je sport. Jednom dobiješ, drugi put izgubiš. Meni se čini da je ovo veći problem od sporta. Da je rečo sociološkom fenomenu, koji pokazuje kakvo smo društvo. Zaista se pitam odakle ljutima poriv za mržnjom – objašnjava Babović. Zasto ga mrzite sto voli Seselja? Edited October 6, 2015 by katamaran
MiddleClass Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Kako znas da je svirao na njegovu asistenciju? Drugi jeste svirao na asistenciju, vidi se na snimku.
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 (edited) jes mažara govno, al šta je tražio onim startom kod drugog penala, bar da je loptu dodirnuo, a on magarac krenuo nogom Edited October 6, 2015 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts