yolo Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 ? što se usudio da svira dva penala ili znaš nešto što mi ne znamo sto nije hteo da puca penale, pitjka.
theanswer Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 ? što se usudio da svira dva penala ili znaš nešto što mi ne znamo pričaš sa čovekom koji u slobodno vreme pali baklje
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 sto nije hteo da puca penale, pitjka. sereš, kao po običaju
Godfrey Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 pričaš sa čovekom koji u slobodno vreme pali baklje Ovaj što ima fantomku, taj nam je najjači
Dali_man Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) Mazic je oba penala svirao nakon intervencije sudije iza gola (koji se sasvim slucajno zove Novica Andjelovski). Bio je daleko od mesta prekrsaja i zaklonjen igracima. Edited October 5, 2015 by Dali_man
MiddleClass Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Dajte onu scenu iz dnevnika rtsa kad dva igraca Partizana padaju istovremeno preko lopte. Zna li neko ko je u pitanju? :D
dragance Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Ali drugi zuti Cuki i drugi penal groblju :D Isti "prekrsaj" - ili su oba penali ili oba zuti kartoni.
katamaran Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Bilja blokirala u trenutku https://www.youtube.com/watch?v=TDYEFWoS0j4
J.R. Cash Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) Jesu iste situacije, uz minimalnu razliku da kod prve nije bilo kontakta, a kod druge jeste. Bilja blokirala u trenutku Gospodin Zoran je dovoljno. Edited October 5, 2015 by J.R. Cash
Kreator Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) za prenos. Hvala. :) Malo sam začinio i nekim mojim kvazi humorom, da bude interesantnije...Mrzim stereotipne prenose :D Edited October 5, 2015 by BlackGeorge
DR. KUMALO Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) nema mesta panici, još uvek ne zavisimo od tuđih rezultata. 12 dođe na 6 koje poništavamo u prolećnim derbijima. red je da pored silnih rekorda nadoknadimo najveći bodovni zaostatak. jel ono beše muslin stigao ješinih +9? . Edited October 5, 2015 by DR. KUMALO
Kreator Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 nema mesta panici, još uvek ne zavisimo od tuđih rezultata. 12 dođe na 6 koje poništavamo u prolećnim derbijima. red je da pored silnih rekorda nadoknadimo najveći bodovni zaostatak. jel ono beše muslin stigao ješinih +9? . Ne, ne, ne...prolećni derbi se igra pre krajcovanja bodova. Može jedino scenario: pobeda u derbiju, smanjujemo na 9, to se preseče na 5. onda se igra 7 kola posle krajcovanja bodova, pobedimo opet na derbiju, smanjimo na 2...e tu nam već treba neki metalac da pripomogne.
porucnik vasic Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 sto nije hteo da puca penale, pitjka.Ниси отишао у Параброд? Sent from my iPhone using Tapatalk
Ratamahatta Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Al' je ovaj prikson sutnuo, k'o losu naviku.
MocaVukotic Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 šta kaže medžik, popizdeo što su mu vređali familiju? pa eto, sad zna kako je to kad ti neko konstantno vređa familiju iz meča u meč, i tako već 10 godina.
Recommended Posts