El Patron Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Emotivna ispovest Grbića: Ja sam kriv! Nisu mi jasni pojedinci koji ne vide da je Babović naš najbolji igrač http://www.mozzartsport.com/vesti/emotivna-ispovest-grbica-ja-sam-kriv-nisu-mi-jasni-pojedinci-koji-ne-vide-da-je-babovic-nas-najbolji-igrac/117346
porucnik vasic Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 babo vam šalje pozdrave Кренуо човек у 'Параброд'. Симовић мора да је позвао Вељовића и предао подебео извештај. Тренутно је на телефону са Мишелом. -_-
Ted Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 osvajamo titulu....samo li uspemo da uđemo u tih prvih 8
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Кренуо човек у 'Параброд'. Симовић мора да је позвао Вељовића и предао подебео извештај. Тренутно је на телефону са Мишелом. -_- nizam bio u mogućnosti, ali ako uhvatim snimak na sosu ko zna
Nebojsa Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 čitao sam paralelno 2 text prenosa i pratio radio sport fm pa sam napravio mix. ne sviđa ti se? za prenos.
theanswer Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) Partizan i naš stadion ti ubiju svaku želju da odeš na utakmicu i svaki put ista priča. Prvo poluvreme nismo šutirali na gol, drugo smo napadali, mislim da drugi penal nije postojao, neka teška simulacija. Mažić idiot, najprecenjenije ljudsko biće na planeti. Babović po završetku trči u punom sprintu na zapad da se tuče, Grbić ka vuče, silaze ljudi sa zapada i istoka i skandiraju mu stefane majmune, na to se jug zaleće da tuče ove sa istoka i uleće kordon između. Da čovek ne poveruje. Edited October 5, 2015 by theanswer
Milosh76 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Drugi penal je onako JSL bas! A izvodjenje u rangu klasicne voline, oba!
Muwan Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Neizmeran je gušt gledati kako predvodjeni najboljim igračem fafamo iz kola u kolo. Šteta što nema šanse da ih Najbolji odvede pravo u drugu ligu ali biće dobro i deseto mesto. Podrška upravi i jugu.
theanswer Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Najbolji je šutirao penal a lopta završila na jugu. Bez zezanja i to onaj deo tamo ka zapadu gde ljudi sede, video sam da je neki klinac pokupio suvenir.
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 kakva je dzukela ovaj mazic, neverovatno ? što se usudio da svira dva penala ili znaš nešto što mi ne znamo
Recommended Posts