yolo Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 au kako ste opoganili nacionalnu instituciju jel ovo gorcin rezirao, prepoznajem autorski pecat
theanswer Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 au kako ste opoganili nacionalnu instituciju jel ovo gorcin rezirao, prepoznajem autorski pecat nije baš Artiljero ali može da prođe
dranata Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 (edited) Koi je ovaj pored Baba, glupa sam... Aaaaaaaaa..... jbt! Praštajte neispavanost je u pitanju! :D Edited October 5, 2015 by dranata
dranata Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 Ukapirala sam kad sam pregledala fotke sa svečanosti! Bog! Sneška došla sa dečkom, Vučela sa osmehom dočekuje Gljivicu, tu je i Don... jedan spektakl na nivou! Mi smo Partizan!
dig_chohano Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 au kako ste opoganili nacionalnu instituciju Ćuti kad te karam.
teacher Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Evo vam Tole na fini način objašnjava realnost i govori kako da je prihvatite ne talasajući: – Желим Партизану да нормално разуме успех и да нормално схвати неуспех. Фудбал се састоји од успеха и неуспеха и то увек треба разумети, а никако у случају пораза правити некакве лоше ситуације или промене или дестабилизацију, јер фудбал је игра у којој се добија и губи.
Muwan Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Pa to jedino ako mu je Partizan pisao saopštenje i tražio njegovu smenu i hapšenje svaki put kada bi odigrao nerešeno na nekoj livadi.
ZokiAsov Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Lijepa manifestacija. Ne znam samo sto je tolo dolazio, kad je on od 2013 obicna ciganska marioneta, ali valjda je red i neko iz komsijskog tabora da dodje.
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 ali valjda je red i neko iz komsijskog tabora da dodje. +1 možda su i zvali, ali su njima sad izbori pa verujem da stratezi kampanje ne bi bili oduševljeni prisustvom potencijalnih predsedničkih kandidata. eto i gaza nije mogao :(
yolo Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 (edited) ja nisam znao a i ne ide se nepozvan u goste. i verovatno nije pristojno da se prdi u narodnom pozoristu. Edited October 5, 2015 by yolo
Recommended Posts