Кристофер Лумумбо Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 ja pijem jos od kada je babo otresao onog i onda zivko dao treci gol
Кристофер Лумумбо Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 nemam vinjak, jebo me pas, cepam viljamovku.
theanswer Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Imamo sada 14,825 koeficijent. Svaka dalje pobeda nam donosi 2 boda, svaki remi 1 bod.
Muwan Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Imamo sada 14,825 koeficijent. Svaka dalje pobeda nam donosi 2 boda, svaki remi 1 bod. Koliko treba za neki status u LE kvalifikacijama sledeće godine?
Kanzas siti zez Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Babovic je suvo zlato ovog tima. Molim da se Babovicevo ime doda na onu listu igraca koji su u poslednjih 20 godina znali da daju pas u prostor, znaci: Piksi, Sasa Ilic, Stefan Babovic.
saab Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Imamo sada 14,825 koeficijent. Svaka dalje pobeda nam donosi 2 boda, svaki remi 1 bod. Imam utisak da 2 boda tek treba da se upišu - jer posle AZ nije bilo promena na http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/ Takođe, tu je i neka sića koja dolazi od Country koeficijenta. Koeficijent 16+ nas vrlo verovatno gura u povlašćeni šešir za III kolo kvalifikacija za LŠ, takođe i za poslednje kolo kvalifikacija za LE... a uvek se desi da neko od favorita zglajzne
Muwan Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Lepo je videti da se ovde i dalje razmišlja o kvalifikacijama za LŠ :)
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Lepo je videti da se ovde i dalje razmišlja o kvalifikacijama za LŠ :) a koji drugi klub može da igra kvalifikacije. ono mafijaško udruženje sa drge strane brda? srećom tu su momci iz niona
gone fishing Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Imam utisak da 2 boda tek treba da se upišu - jer posle AZ nije bilo promena na http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/ Takođe, tu je i neka sića koja dolazi od Country koeficijenta. Koeficijent 16+ nas vrlo verovatno gura u povlašćeni šešir za III kolo kvalifikacija za LŠ, takođe i za poslednje kolo kvalifikacija za LE... a uvek se desi da neko od favorita zglajzne upisani su bodovi - za povlašćeni šešir za III kolo kvalifikacija za LŠ treba > 20 poena, u playoff-u makabi sa 18,2 poena nije bio nosioc, pfc je pogurao dinamo (24,7) među nosioce a ni to im nebi bilo dovoljno da red bull i viktorija nisu kixirali - u playoff-u za le je pfc sa ovim koef. obično završavao među poslednja 3 nosioca, tako da cenim da su šanse da se sa koef. > 14 bude među nosiocima 75%
ZokiAsov Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Je l upratio neko situaciju sa kartonima, da li nam neko pauzira protiv baskijaca? Rumunj delio juce ko deci bombone.
Recommended Posts