Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

Pirlo milimetarski prezican pas, ovo samo majstori mogu

Drugi gol je ipak pripisan Fabrisiju, od njega se odbila u gol

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kakva noć, auuuu jevropa leći sve tolorane.

Da budemo optimisti barem još koju nedelju, stop hejtu.

Živeo krizo

Posted

Ok imali smo srece veceras u nekim situacijama. Kinez castio gol, debeli argentinac se ispromasivao i zivkara dao gol iz odbitka. Isto tako, treba uzeti u obzir da nam se jedan od najbitnijih igraca popularni babumakar povrijedio na pola prvog, da smo odoleli svabama sa igracem manje punih 30 minuta. Tako da... ogromna i zasluzena pobeda. Zivko nojer Bog, Zile Mesi i Babo magija. Kizo ziveli!

Posted

a jes zivkara iz odbitka al to je povracaj pdv iz borisova

do vidjenja bavarsko do vidjenja

Posted

Luda tekma..

Mogao bih redove da napišem, ali ko će to da čita...a i da piše  :fantom:

Summa summarum, dobili Švabe u Nemačkoj 2 razlike, a zadnja linija Petrović-Ostojić-Fabrisio-Vulićević, plus se najbolji napadač i defanzivac povredili u toku meča, i pri tom igrač manje

:0.6:

Posted

Pirlo milimetarski prezican pas, ovo samo majstori mogu

Drugi gol je ipak pripisan Fabrisiju, od njega se odbila u gol

tvoj ljubimac je zaslužio pohvale za večerašnju požrtvovanu igru.

pamtiće se ta njegova asistencija, ali ja sam više zapamtio njegove pokušaje da oduzme loptu protivniku, jedno uspešno uklizavanje :Hail: kod korner zastavice, a pogotovo ću da pamtim dva uspešna dodavanja napred, u padu posle duela sa protivničkim fudbalerom...jednostavno uspeo je da izvuče maksimum od svog znanja. bilo je i par grešaka, otvorio je par kontri, ali posle svake greške i po dva solidna poteza napred pa se greške potiru :)

red je bio da nam uzvrati i sa nekom dobrom partijom posle serije loših.

augsburg je imao gomilu šansi i moramo pohvaliti i živka golmana koji je u par navrata sasvim lepo reagovao iako sam strepeo kod svakih od 9 kornera, znajući koji je on linijaš.

ne mogu da verujem da ću sada da kažem i ovo: pohvale za ostojića! ja samvideo da je samo jednom napravio grešku (možda grešim) i to prilikom ulaska u igru.

e da, još nešto, možemo da pričamo sada i da je augsburg raspad od ekipe, da su 16.na tabeli bundeslige itd, ali zar nije taj raspad dobio nedavno jedan bajern?

sve manje verujem u priče o raspad ekipama. pogotovo kada sam čuo da je jedan az alkmar za kojeg smo pričali pre 2 nedelje da je raspad dobio bilbao u gostima??? a taj bilbao dobio barselonu??? barselona je raspad?

usralo nas protiv steaue, usralo nas protiv alkmara, usralo nas protiv augsburga...pa sad nam još fali jedan proliv protiv bilbaa :)

mi ove sezone imamo već 6 pobeda u evropi a ima da se igra još 4 kola. prebacili smo koeficijent na 14,7 i uspeli smo da za nijansu prebacimo koeficijent u odnosu na onu sezonu lige šampiona pod stanojem. sad već može da se porede stanoje vs kiza u evropi; da li je bolje gomila poraza u CL ili dve uzastopne pobede u LE? :)

Posted

Da jebote, na trenutak zaboravih i tu cinjenicu da je ludi Ostoja menjao Balazica na poluvremenu. 

Posted

Ali Babović koji kad se odbila lopta kod Živkovića pokazuje mu da izbaci loptu napolje i čak se ni ne raduje golu :D Kakav fer plej majstor

Posted

e da, još nešto, možemo da pričamo sada i da je augsburg raspad od ekipe, da su 16.na tabeli bundeslige itd, ali zar nije taj raspad dobio nedavno jedan bajern?

sve manje verujem u priče o raspad ekipama. pogotovo kada sam čuo da je jedan az alkmar za kojeg smo pričali pre 2 nedelje da je raspad dobio bilbao u gostima??? a taj bilbao dobio barselonu??? barselona je raspad?

usralo nas protiv steaue, usralo nas protiv alkmara, usralo nas protiv augsburga...pa sad nam još fali jedan proliv protiv bilbaa :)

mi ove sezone imamo već 6 pobeda u evropi a ima da se igra još 4 kola. prebacili smo koeficijent na 14,7 i uspeli smo da za nijansu prebacimo koeficijent u odnosu na onu sezonu lige šampiona pod stanojem. sad već može da se porede stanoje vs kiza u evropi; da li je bolje gomila poraza u CL ili dve uzastopne pobede u LE? :)

Nedavno su izgubili (doduše nezasluženo) od Bajerna. Tačno, AZ je dobio Bilbao u gostima u Alkmaru.

Posted (edited)

Nedavno su izgubili (doduše nezasluženo) od Bajerna. Tačno, AZ je dobio Bilbao u gostima u Alkmaru.

nisam mislio na prvenstvo, mislio sam na ovaj telekom cup:

az-bilbao   bilbao-az...ko da je bitno? pobedili su 2-1.

Edited by BlackGeorge
Posted

imali smo i crne stucne i dosta crnih kopacki

Posted

ipak nije autogol već već se lopta od fabrisijevih ledja odbila u mrežu.. .živković - 2, fabrisio - 1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...