Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

kada neki domaći trener ponovi ono što je stanoja napravio, pa da pričamo. ovako...

:fantom:

e

doduše i kizara je imao priliku. možda i bolje što je nije iskoristio. ima on vinjaka da se napije još da dostigne stanoja i čika crnog

Edited by kud u maglu Simoviću

• Replies 13.1k
  • Views 807.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

kada neki domaći trener ponovi ono što je stanoja napravio, pa da pričamo. ovako...

Киза остаје?

alen stevanović je ozbiljno blago ove ekipe. napokon imamo po oba krila igrače koji znaju fudbal, prave razliku™ i imaju snagu za devedeset minuta.

kada bi mogli nekako da svedemo neartikulisane trenutke u odbrani bili bi pristojan tim za le.

žao mi tute, al ušuškaće baskijcima bar jedan

jbt kakav su tek kriminal ove svabe u odbrani, potpuno nestvarno.

Nekako mi lakse padaju nasi duduci kad vidim da nismo usamljen slucaj.

:pera:  :pera:  :pera:

Kizin jedini problem je što se nije pomirio sa tim da je grobarima daleko važnija sitna patkometrija od evropske slave.

Neki su to umeli dosta taktičnije - da ispadneš od poluamatera, ali zato jedva dobiješ derbi nekim skrnavim golom u 89. min. i navijači već naručuju mermer

Ja sam odavno rekao, daj da prezimimo, a titula moze i sledece godine. svakako se redje desavalo ovo prvo.

Čestitke kizi, navijačima nikako :fantom:

Baš mi drago zbog čoeka, jedino što sam sad malo zabrinut kako je naš đorđe ovo podneo :(

Ja? Nikad bolje :D

Pratio na TV-u kod tazbine, bez interneta..  :fantom:

Jel sledecu gostuje Atletik ili prvo mi idemo tamo?

@sudija rekoh ja da navija za Dinamo  i da ce da nas simpatise.

22.10. na jna, 05.11. san mameš

šestog bi trebalo da imamo čekiranu kartu za proleće

22.10 dan pre moje tridesetke  :D

ako smem da primetim samo smo brat pavle i ja verovali.

:mad:

Ovaj trener augzburga zna fudbala!

Da li vas je Partizan iznenadio nečim?

"Živković, Babović i Brašanac su nam pravili dosta problema, posebno Andrija koji je postigao dva gola. Nije još sve izgubljeno, verujem da možemo dalje", rekao je Vajcerl koji će sa ekipom doputovati u Beograd na meč poslednjeg, 6. kola u Grupi L, početkom decembra.

:Hail:

Cestitke komsije!

Ovaj trener augzburga zna fudbala!

Da li vas je Partizan iznenadio nečim?

"Živković, Babović i Brašanac su nam pravili dosta problema, posebno Andrija koji je postigao dva gola. Nije još sve izgubljeno, verujem da možemo dalje", rekao je Vajcerl koji će sa ekipom doputovati u Beograd na meč poslednjeg, 6. kola u Grupi L, početkom decembra.

:Hail:

To ce biti prilika za lepu festu do proleca :) 

Ajde neko sa tviterom da pita Acu informaciju kolika je prolaznost iz grupe kada ekipa ostvari prva dve pobede? :D

Cestitke komsije!

hvala

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout