kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 alen stevanović je ozbiljno blago ove ekipe. napokon imamo po oba krila igrače koji znaju fudbal, prave razliku™ i imaju snagu za devedeset minuta. kada bi mogli nekako da svedemo neartikulisane trenutke u odbrani bili bi pristojan tim za le. žao mi tute, al ušuškaće baskijcima bar jedan
Yoda Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ovo je najtalicnija nasa tekma na evropskim gostovanjima u poslednjih trideset i kusur godina.
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ovo je najtalicnija nasa tekma na evropskim gostovanjima u poslednjih trideset i kusur godina.brisel 2010. mada ni ova nije daleko
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) Ovo je najtakticnija nasa tekma na evropskim gostovanjima u poslednjih trideset i kusur godina. Tako je vec bolje. EDIT: i ja hteo da dodam Brisel a boga mi i revans sa Dnjeprom Edited October 1, 2015 by *edited by mod
El Patron Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 U cetvrtak Babinjo pise istoriju i donosi prvu pobedu protiv Nemaca posle 32 godine, a prvu u Nemackoj u Partizanovoj istoriji. Na JNA Babo pisa po spancima jer nije dobio pravu sansu u Primeri
twisted Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ovo je najtalicnija nasa tekma na evropskim gostovanjima u poslednjih trideset i kusur godina. daaa :D kiza mađija!
dig_chohano Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) brisel 2010. Treba da pronađemo sudiju koji je poništio čist gol Lukakua i da mu svi blajvamo. Edited October 1, 2015 by dig_chohano
Jozef K. Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Da vam česitam. Baš lepa pobeda. Živković je sjajan. A i Živko. Odlični Stevanović i Babović. I brazilac. Dobro postavljen tim posle primljenog gola. Poslao tapatalk
Cash Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 I dalje mislim da ćemo primiti više od 20 golova u grupi a ovih 6 bodova ću muški podneti Mozda primimo 20 komada na prolece :D
Yoda Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 a Sporting Lisabon 1:3 Nije to bilo nista talicno, realno smo ih razbili. Ali, Brisel 2010. svakako je ultratalican.
MocaVukotic Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 braćo grobari, kako da ne volimo ovaj ludi klub?! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daj bilbao da im ubijemo svaku nadu za otcepljenjem. mora da begam. vozdra
Pokojni Ruxin Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Kizin jedini problem je što se nije pomirio sa tim da je grobarima daleko važnija sitna patkometrija od evropske slave. Neki su to umeli dosta taktičnije - da ispadneš od poluamatera, ali zato jedva dobiješ derbi nekim skrnavim golom u 89. min. i navijači već naručuju mermer
Cash Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Gde nam je crni djorjde ajd da menjamo Kizu sad ah da sta je s Tedom :lala:
Recommended Posts