kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 ako smem da primetim samo smo brat pavle i ja verovali. gde ste sada arami
ljakse Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 da li će black george imati toliko obraza da podnese ostavku na pisanje na topiku?
aram Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 ufff dakle, ja sam dao sve od sebe, a ni momci nisu bili losi :)
Pokojni Ruxin Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Čestitke kizi, navijačima nikako Baš mi drago zbog čoeka, jedino što sam sad malo zabrinut kako je naš đorđe ovo podneo :(
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) Jel sledecu gostuje Atletik ili prvo mi idemo tamo? @sudija rekoh ja da navija za Dinamo i da ce da nas simpatise. Edited October 1, 2015 by *edited by mod
reginald Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Iznenadjenje je i koliko dobro i organizirano je ekipa odigrala zadnjih pola sata. Ostojic je bio odlican.
Yoda Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) Ali sudija Nemoj tako, covek je ipak primio metak od Sekuritatee kad je padao Karpatski genije.... @edited: Ako je dinamovac, onda je zvezdas, to je ljubav po civilnoj sluzbi. Mi smo Steaua. Edited October 1, 2015 by Yoda
ManicMiner Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Najvece iznenadjenje je Kovinjalo na mestu komentatora i pobede u LE. Dosad to nije vidjeno.
ZokiAsov Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 ako smem da primetim samo smo brat pavle i ja verovali. gde ste sada arami Malo morgen. Mislim da im je od bitnijih igraca samo Baba otisao. Svejedno ne dajem im nikakve sanse u duelu sa nama. Brazilci imaju banane, a mi imamo takav sut... sve u raklje bijemo. Neprikosnoveni smo.
Dr Arslanagić Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nemoj tako, covek je ipak primio metak od Sekuritatee kad je padao Karpatski genije.... hehe, znam jednog rumunskog sudiju, sudi drugu ligu. po njegovim pričama, metak u koleno je najmanje što može da te snađe u rumunskom fudbalu, posebno u nižim ligama.
Cash Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ako ne može prvo mesto u JSL može barem u LE Ti si vidim dobro sjebao svoju prognozu
Yoda Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 hehe, znam jednog rumunskog sudiju, sudi drugu ligu. po njegovim pričama, metak u koleno je najmanje što može da te snađe u rumunskom fudbalu, posebno u nižim ligama. Hehe, pa izgleda da je i Tudor tako najebao, samo je Sunday romansirano preneo da je bio ucesnik u revolucionarnim gibanjima....
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Malo morgen. Brazilci imaju banane, a mi imamo takav sut... sve u raklje bijemo. Neprikosnoveni smo. pardon, pardon, pardon
Recommended Posts