Timmy Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Našli smo sad da vodimo kad sam se ja kladio protivu nas
J.R. Cash Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Pokusavamo da igramo fudbal, da loptu iznosimo pasom iz zadnje linije. To je plemenita ideja, ali valjda je dosad jasno da nismo dobro opremljeni za takav stil. Vise od pola golova ove sezone smo tako primili.
Pokojni Ruxin Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Našli smo sad da vodimo kad sam se ja kladio protivu nas Jel si ti nekad gledao kizu uopšte? Ja uplatio u triedesetom da partizan dobija prvo poluvremene
Yoda Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Babinjo dao zbilja dobru loptu, ali je Zivkovic maestralno zavrsio. Sad drzi gace, a u 70om kad se umori Tuta, ulazi Saponjara. Mislim da moramo dati jos jedan gol jer mi je nekako SF da pobedimo na gostovanju bez primljenog gola. SF je jos uvek da mi ovde i bod mozemo da uzmemo.
Jozef K. Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 E da, ne gledam pažljivo, pa da se ogradim, ali ne vidim Brašanca. Gde i šta igra i koja mu je uloga? Poslao tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 SF je jos uvek da mi ovde i bod mozemo da uzmemo.+1
Dr Arslanagić Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 muva se tu okolo Vulićević grozan, Jevtović pleše na žiletu crno nam se piše
Pokojni Ruxin Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Kapiram da vam taj neki defetizam fazon, ali prošlo je vreme kad su vas vodile raznorazne jsl sisice poput stanoja
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 (edited) a bugarin I nije ni na klupi tu su lukić, šaponjara, petrović i još neki čobani budale e jbt ostojić Edited October 1, 2015 by kud u maglu Simoviću
theanswer Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 E da, ne gledam pažljivo, pa da se ogradim, ali ne vidim Brašanca. Gde i šta igra i koja mu je uloga? Poslao tapatalk Pravljenje faulova u opasnim pozicijama za slobodan udarac
Dr Arslanagić Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Kapiram da vam taj neki defetizam fazon, ali prošlo je vreme kad su vas vodile raznorazne jsl sisice poput stanoja gledao si prvo poluvreme?
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 muva se tu okolo Vulićević grozan, Jevtović pleše na žiletu crno nam se piše Valjda ce da izbaci Jevtovica na vreme
Pokojni Ruxin Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 gledao si prvo poluvreme? Da, rutinski sve. Ko je nije očekivao makar 1 trenutak mađije za 45 min. bolje da batali fudbal
Recommended Posts