sekretar Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Bozinov i kada se otvori, ovi nasi bezveznjaci ne pomisljaju da mu daju loptu
Jozef K. Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Vulićević užasanKatastrofa. Kao onaj Petrović levo što je igrao. Poslao tapatalk
Jozef K. Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Dobro je. Ostalo je 0-1. Morate malo da izađete napred da igrate. Od gola skoro ništa nije odigrano. Poslao tapatalk
twisted Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 koliko im je ispod časti da pozovu lukača i kažu: izvini šalili smo se? božinov mrtvo puvalo
Yoda Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ispustio nas Bobadilja. Utisak poluvremena elementarna nesposobnost da izbacimo ili iznesemo loptu van sesnaesterca. Svaka nicija lopta je njihova. Zivkovic klasa za sebe.
Goranz Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Utisak poluvremena elementarna nesposobnost da izbacimo ili iznesemo loptu van sesnaesterca. Svaka nicija lopta je njihova. Otprilike sam ovo i ja pomislio malopre. Da li je moguće da im do sada niko nije objasnio da ne bi trebalo da driblaju i šalju pas u prazno na 20-25 metara od svog gola...
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Babinjo dao zbilja dobru loptu, ali je Zivkovic maestralno zavrsio. Sad drzi gace, a u 70om kad se umori Tuta, ulazi Saponjara. Mislim da moramo dati jos jedan gol jer mi je nekako SF da pobedimo na gostovanju bez primljenog gola.
Recommended Posts