Bananac Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 u istoriji veci sljam nije bio na celu blizanaca. nekada je bilo super zezanje i sitno podjebavanje, sto medju upravama, sto navijacima. za danasnje uprave (i tzv vodje) to je i bukvalno borba na zivot i smrt, pa vise ne prezaju niodcega. (nevezano za ovu poslednju svinjariju konkretno.) Bukvalno tako, a to se prenelo i na navijace.
Geo Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nama je bitnija regularnost prvenstva nego sopstvena dobit . Izgleda pre da on na OFK i Spartak gleda kao na sopstvenu dobit i zato je reagovao da su zvezdi interesi ugrozeni ... Nadrealno da takvi likovi setaju slobodni gradom i dele moralne lekcije...
theanswer Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Bio sam u Štutgartu kada smo igrali i morali smo svi u jedan sektor gde su nas ogradili bodljikavom žicom.
sekretar Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 sve ispod petarde da se sutamo nogama u dupe Nit' je Augzburg Bayern, nit' smo mi Dinamo Bice 3-4
aram Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 +1 mi smo mnogo gori od dinama. bice 7 golova, al svi u istoj mrezi.
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 0:1 tuta u 86. min +1 A onda sledi bolno otreznjenje u dvomecu sa Atletikom i jurnjava u zadnja dva kola prolazak dalje.
katamaran Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 +1 mi smo mnogo gori od dinama. bice 7 golova, al svi u istoj mrezi. Nemacki fudbal je najbolji na svetu
Goranz Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Prekid u desetom minutu nakon što navijačka grupa "Otpisani", naši bivši igrači kojima smo ostali dužni, upadne na teren noseći priznanice i potraživanja.
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 živković-subić-fabricio-balažic-n. leković-jevtović-brašanac-babović-stevanović-abubakar-a. živković leković na desnom beku je (nadam se da je njihova greška)
theanswer Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nije greška, Vulićević ne igra, nije ni u protokolu
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nije greška, Vulićević ne igra, nije ni u protokoluda sad sam video. sudi nam rumun, osvetiće steauu. gamad iz niona
Recommended Posts