kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 ovi moroni nisu uspeli da stignu na vreme u ausburg zbog radi gužve na autobanu dabogda se potrovali na oktobar festu
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Da nije i Trujic obuvao dve leve patike? On mu je pozajmio drugu levu.
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 pa da počnemo. nema mnogo čega za pohvaliti se :(
Kreator Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 ja dajem iljadarku na X +1 optimizam provejava topikom. ja ovog puta neću da prognoziram.
Geo Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 U danasnjem stampanom Zurnalu "Zevezda tuzi Partizan, zbog izvodjenja drugog tima protiv Novog pazara" . Ne kapiram, kako su to oni osteceni nepotrebnim gubitkom tri boda direktnog rivala ?
Kreator Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 U danasnjem stampanom Zurnalu "Zevezda tuzi Partizan, zbog izvodjenja drugog tima protiv Novog pazara" . Ne kapiram, kako su to oni osteceni nepotrebnim gubitkom tri boda direktnog rivala ? pa čista pakost i zloba uprave. kad oni potežu ofk mi ćemo ovo jer "član 64 pravilnika Superlige koji kaže: “Svaki klub - učesnik u ovom takmičenju, dužan je da utakmice igra sa svojim najboljim timom, osim povređenih i kažnjenih igrača”
Milosh76 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 U danasnjem stampanom Zurnalu "Zevezda tuzi Partizan, zbog izvodjenja drugog tima protiv Novog pazara" . Ne kapiram, kako su to oni osteceni nepotrebnim gubitkom tri boda direktnog rivala ? Zato sto su sujetni idioti puni kompleksa!
Muwan Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Kome ih tuže? To valjda treba na ide na neku komisiju FSS a ne pred sud.
Aleksandar88 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nama je bitnija regularnost prvenstva nego sopstvena dobit .
Nebojsa Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 u istoriji veci sljam nije bio na celu blizanaca. nekada je bilo super zezanje i sitno podjebavanje, sto medju upravama, sto navijacima. za danasnje uprave (i tzv vodje) to je i bukvalno borba na zivot i smrt, pa vise ne prezaju niodcega. (nevezano za ovu poslednju svinjariju konkretno.)
katamaran Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nama je bitnija regularnost prvenstva nego sopstvena dobit . +1 Ne bi me cudilo da je ona predstava OFK-Spartak namerno onako jadno odradjena. Onda sacekali reakciju pa ih podsetili da je i Partizan uradio istu stvar. Spartak zivo zabole za 9 bodova a Partizan bi time i definitivno zavrsio prvenstvo. Terza evil genius.
*edited by mod Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 pa čista pakost i zloba uprave. kad oni potežu ofk mi ćemo ovo jer "član 64 pravilnika Superlige koji kaže: “Svaki klub - učesnik u ovom takmičenju, dužan je da utakmice igra sa svojim najboljim timom, osim povređenih i kažnjenih igrača” Nadma se da ce im proci zalba i da ce nas novcano kazniti i zapretiti nam da to vise ne cinimo. Jedino tako mozemo da se otarasimo Babinja.
Recommended Posts