Kreator Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) Jedna dobra vest: u nemacku je otputovao i petar grbic. Da li je pusten iz zatvora, posle epizode dve leve noge? :) Putuju i ilic i jevtovic.. Mi bas imamo mnogo tih krilnih brzanaca. Grbic, abu, zivkovic, trujic, stevanovic...kad bi tako dobro stojali sa centarforovima i z.veznima bilo bi super. Edited September 30, 2015 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 počinjem da verujem u gtr priču da sns hoće da vas uništisreća te imamo super heroja sa dve leve noge
twisted Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/280289/Stevanovic-Spreman-sam-da-pruzim-maksimum-od-starta-mozemo-bar-do-boda znači krilni igrači celu utakmicu... abu i živković, pa kad se umore ulaze stevanović i grbić... to nameće da božinov igra celu utakmicu (nekoga ta krila moraju i pronaći)
Kreator Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/280289/Stevanovic-Spreman-sam-da-pruzim-maksimum-od-starta-mozemo-bar-do-boda znači krilni igrači celu utakmicu... abu i živković, pa kad se umore ulaze stevanović i grbić... to nameće da božinov igra celu utakmicu (nekoga ta krila moraju i pronaći) a sredina? šta tu imamo osim brašanca van forme? babovica ne racunam i njegovih 1234 izgubljenih lopti na sredini, to je igrač više za nemce.
twisted Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Trener Milinković je na put u Bavarsku poveo 20 igrača: – Golmani: Živković Živko, Kljajić; – Odbrana: Fabrisio, Balažic, Petrović Nemanja, Vulićević, Subić, Ostojić; – Vezni red: Ilić, Trujić, Jevtović, Babović, Brašanac, Živković Andrija, Lukić, Stevanović, Grbić; – Napad: Božinov, Abubakar, Šaponjić. nema lekovića?
ZokiAsov Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Babovic je jedan od nosilaca igre i nije kizarino da prica o navijacima.
Nebojsa Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 jel bilo nesto vise u stampi zasto trujic trune na klupi vec mesec dana maltene? jel povredjen? nije da sam nesto odusevljen njim, al' covek dade nekoliko golova za ne preterano vremena koliko je bio na terenu i onda ga odjednom nidje nema. ili ga je kiza cuvao kao faktor iznenadjenja za veceras?
twisted Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 čuvao k... ne uklapa mu se u formaciju. ja bih ga stavio umesto brašanca pa dok ima snage nek trči
Kreator Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 (edited) jel bilo nesto vise u stampi zasto trujic trune na klupi vec mesec dana maltene? jel povredjen? nije da sam nesto odusevljen njim, al' covek dade nekoliko golova za ne preterano vremena koliko je bio na terenu i onda ga odjednom nidje nema. ili ga je kiza cuvao kao faktor iznenadjenja za veceras? +1 za trujica. Gde je taj decko (u kizinim kombinacijama)? Zasto ne igra? Edited September 30, 2015 by BlackGeorge
Muwan Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Ne igra zato što nije u kombinacijama onih koji Kizi sastavljaju tim.
Geo Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Već pisali na albumima, to čudo sadrži 856 sličica! Izvinjavam se za off , nisam video ... Gore pise da cudo sadrzi 488 slicica jer su neke duple i troduple, skupljacu jer se izgleda masovno skuplja u osnovnoj skoli starijeg klinca ...
Кристофер Лумумбо Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 +1 za trujica. Gde je taj decko (u kizinim kombinacijama)? Zasto ne igra? zato sto pojma nema
Recommended Posts