Ted Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) jel može pbp za nas šljakere?Subic je uhvatio volej sa 25 metara, lopta pogadja precku i u visokom luku slece na 20 metara od gola, polulevo....fantasticnim stopom Ostojic izbacuje dva igraca Rada iz igre i petom proigrava Jevtovica koji varkom tela salje cuvara po burek i smekerski pobada loptu koju makazicama hvata Babovic i postize fenomenalan pogodak....koji ponistava sudija. Abu sam pred golmanom.....nista. Edited September 23, 2015 by Ted
katamaran Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) Za taj meč, koji je zakazan za sredu u 18.30, trener Milinković neće moći da računa na dvojicu standardnih, štopera Gregora Balažica i vezistu Darka Brašanca. Razlog? Suspenzije. PARTIZAN: Ž. Živković - Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Subić - Jevtović, Brašanac, Babović - A. Živković, Oumaru, Božinov Ko se zabrojao? Mondo ili Vucela? edit: definitivno igra sa 4. Dva protiv Vose i po jedan protiv nas i Radnickog. Posle koliko kartona ide pauza? Edited September 23, 2015 by katamaran
twisted Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 ŽIVKO RUPA!!! ko je oterao lukača ćelava mu keva!!!
Ted Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 1-0 za Rad posle kornera....Zivko opet pliva 1-1 Bozinov u sledecem napadu
porucnik vasic Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 1-0 za Rad posle kornera....Zivko opet pliva 1-1 Bozinov u sledecem napadu Да не морате да им упадате на полувремену.
katamaran Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Brasanac definitivno ima 4 kartona (Vosa 2 i po jedan protiv nas i Radnickog) Moze da igra zato sto je ovo zaostala?
Ted Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 ne znam, protiv Voše je bio crveni, za koji je odradio kaznu....možda sa ta dva ne računaju pošto ih je odležao hajlajtsi prvog poluvremena: volej Subića plivanje Živkovića finta Javtovića makazice Babovića gol Božinova suvi list Ostojića bolje nego protiv Radničkog ali nedovoljno dobro....mada vidi se klica....zametak šampionskog uragana koji će oduvati protivnike i ostaviti pustoš za sobom
kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 hvala tede. bob poživeo klik pink pa sam uspeo da odgledam 30ak min. na telefonu bijemo ih u drugom <_<
Ted Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 hvala tede. bob poživeo klik pink pa sam uspeo da odgledam 30ak min. na telefonu bijemo ih u drugom <_< nema na čemu....istinito izveštavanje je jedino koje poznajem....gde nema istine nema ni mene ;) bijemo ih i sada, već su ostali bez dva igrača!
porucnik vasic Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 bolje nego protiv Radničkog ali nedovoljno dobro....mada vidi se klica....zametak šampionskog uragana koji će oduvati protivnike i ostaviti pustoš za sobom Ти и Жигара имате истог добављача, гарант.
katamaran Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 ne znam, protiv Voše je bio crveni, za koji je odradio kaznu....možda sa ta dva ne računaju pošto ih je odležao Mislim da se racunaju al je fora sto je ovo zaostala. Ne moze da bude suspendovan u sestom(ili koje je vec ovo) kolu zbog kartona zaradjenog u desetom. Bice suspendovan u sledecem najverovatnije.
adasevic Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ne bi ro trebalo da ima veze. Suspendovan je na prvoj sledecoj, bilo da je zaostala ili regularna... Verovatno su se ovi zabrojali ili se prosto kad dobije 2 zuta na istoj tekmi to ne racuna kod brojanja zutih kartona jer je za njih vec odlezao kaznu...
Recommended Posts