Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

Da je Lomić hteo da igra za kikiriki, sad ne bi bilo problema.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mozda bude "treca sreca" sa ovim levim bekom.

nego, mene interesuje kako stojimo sa koeficijentom za naredne kvalifinacije za LS....nedvojbeno cemo ih igrati.

Posted

mozda bude "treca sreca" sa ovim levim bekom.

nego, mene interesuje kako stojimo sa koeficijentom za naredne kvalifinacije za LS....nedvojbeno cemo ih igrati.

zavisi od rezultata u LE. ako izbegnemo 1-0-5 0-2-4 to smo već izbegli onda ima šanse da imamo sličan koeficijent kao i ove godine. ali nećemo imati veći nego ove, izlazi nam ona sezona kad smo igrali lš

Posted

Jos jedna pobeda (ili dva remija) i prebacili smo koeficijent od ove sezone. Cini mi se da sa pobedom u Svabiji :naughty: imamo oko 16.500 poena...

Posted

dobro, dobro, biće bodova i koeficijenta, a čeka nas vreme bremenito sexom....moramo dva puta zveknuti komšinicu onako muški, ostalo će da odradi prepolovljavanje bodova......i eto....Kadinjača, LŠ

Posted

ma njih će uefa da izbaci zbog dugova, tole sredio ;)

Posted

ja ne volim da ih izbace, više volim kad se sami izbace  :)

trebalo bi da od danas kreće mašinerija.....evo osluškujem, čini mi se da se čuje taj delicate sound of thunder.

Posted

a poručnik vasić je rekao da se napada lš. sledeće sezone.

fabricio - ćirković odbrambeni bedem, u startu obećava.

Posted

njih dvojica nisu igrali do sada, možda im klikne pa se ispostavi da su savršen par  ;)

više se uzdam u napad, mislim da bi Alen morao da igra više, protiv Radničkog nije loš bio, ali je bilo malo vremena

Posted

Otkud himna pre meca, kaze komentator od sada ce je stalno pre svakog meca pustati. Je l se spremamo za rat ili smo samo izduvali?

Posted

ima na areni1

jel može pbp za nas šljakere?

Posted

Ne gledam ali pbp je da se vratio babo i slobodno piši 3 boda  :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...