Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

Ja bih da Partizanu stalno lose ide samo da bih citao Tedove postove. Briljira za sve pare. :lolol:

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mozda se desi to. A mozda se i ozbiljno pojacaju sve onako duzni  i ruzni i pokusaju taj istorijski napad na ligu sampiona. Cini mi se da je prema dosadasnjem razvoju situacije relanija ova druga opcija.  

Problem je sto (polu)garantovani proboj u ligu sampiona znaci trosak od jedno 5-10 miliona evra, a stvarno ne znam ko je spreman da se kocka sa tolikim parama i to jos ulazuci u raspali srpski fudbal. Rusi su vec dali trogodisnju apanazu koju su pojela goruca dugovanja, sto znaci da velike pare mogu da donesu samo urnebesno visoki transferi u vodece evropske i svetske klubove, a tome, kako stvari stoje, nije blizu nijedan nas igrac. 

Mi smo u protekloj deceniji imali veliku srecu sto smo ipak uspevali da prodamo tu i tamo po nekog za dobru kintu te sada izgleda dugujemo manje, ali obzirom na sta licimo par zadnjih godina cini se da smo cak i sa uslovno solidnim prodajama zavrsili. Ono sto su cigani doziveli pre 5-6 godina nas uskoro ceka.

Posted

Problem je sto (polu)garantovani proboj u ligu sampiona znaci trosak od jedno 5-10 miliona evra, a stvarno ne znam ko je spreman da se kocka sa tolikim parama i to jos ulazuci u raspali srpski fudbal. Rusi su vec dali trogodisnju apanazu koju su pojela goruca dugovanja, sto znaci da velike pare mogu da donesu samo urnebesno visoki transferi u vodece evropske i svetske klubove, a tome, kako stvari stoje, nije blizu nijedan nas igrac. 

Mi smo u protekloj deceniji imali veliku srecu sto smo ipak uspevali da prodamo tu i tamo po nekog za dobru kintu te sada izgleda dugujemo manje, ali obzirom na sta licimo par zadnjih godina cini se da smo cak i sa uslovno solidnim prodajama zavrsili. Ono sto su cigani doziveli pre 5-6 godina nas uskoro ceka.

Рује воле да пале своје паре. Онако ангро.

Posted

Ruje daju onoliko koliko je dogovoreno kad je kupljen (im je poklonjen) NIS, ni manje ni vise. 

Posted

Ruje daju onoliko koliko je dogovoreno kad je kupljen (im je poklonjen) NIS, ni manje ni vise. 

Значи пале паре?

Posted (edited)

Nego.

edit: ma nek' rade sta zele, njihovo je sad

Edited by ManicMiner
Posted

Значи пале паре?

Значи пале паре?

crva nije ni bilo

:unsure:

Posted

E jbg... taman sam mislio da im umesto silnih arapa rusa cokija vucica ofkana kamiona i miliona preporucim djuru mutavog koji je dokazano za dvajes iljada evra uveo ekipu u ligu sampiona, al sad necu

Posted

Problem je sto (polu)garantovani proboj u ligu sampiona znaci trosak od jedno 5-10 miliona evra, a stvarno ne znam ko je spreman da se kocka sa tolikim parama i to jos ulazuci u raspali srpski fudbal.

Ko god da je spreman na to kockanje, počeo je da doprema kintu u džakovima. Svoju ili tudju, manje je bitno. Slavina je odvrnuta.

Posted

zašto mi na ovom svetom topiku pričamo o ciganima? :frust:

Posted

jery smo dobri ljudi i ne teramo neistomišljenike sa topika

:fantom:

Posted (edited)

dosli gosti u posetu pa se ponasamo u skladu sa drevnim obicajima - slatko, kafa, ratluk, djura mutavi

Edited by ManicMiner
Posted

...uzmeš pušku, pustiš ih ispred sebe i kažeš im: trčite...

Posted (edited)

ček, da nosim onda ovo sa sobom ili…?

vinjak_1l-mid.png

a iam i za twisteda nešto, završio mi ortak pajdoman ćamila za 30 evra, preko veze. sigurno je top :fantom:

cocaine-addiction-cocaine-use-cocaine-re

Edited by ljakse
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...