Nebojsa Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=21&nav_id=1041847 ne znam zašto kad se dečko tek razradio... da kvoutujem sam sebe, posto sam isto greskom postovao na kk topic: da smo to uradili pre par meseci bio bih zadovoljan, u ovom momentu mi ga je donekle i zao. nekako se cini kao da je sama uprava jos losije radila posao od njega samog.
Lezilebovich Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 (edited) Voleo bih znati koji mudrac je procenio da Petrović može uspešno da igra levog beka. A još više bih voleo kada bi se neki sportski novinar to usudio da pita na sledećoj konferenciji za štampu Edited September 21, 2015 by Lezilebovich
*edited by mod Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 zar nije oteta svaka vaša i naša od '45? 50-50 Koja polovina je oteta zavisi od toga koga pitas.
*edited by mod Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Elem, ja sam skroman covek, menjam titulu za prolazak iz grupe.
ManicMiner Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Можда идуће године. Мада сумњам. Sent from my iPhone using Tapatalk A ja, vidis, mislim da cete finansijski krenuti da pucate odmah nakon kraja ove sezone. Jedino bi moglo da vas pokrpi visegodisnje uzastopno ucesce u ligi sampiona, sto je u domenu znanstvene fantastike. Kurcio se i Piksi onomad pa vas je uvalio petogodisnju tesku bedu.
porucnik vasic Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 A ja, vidis, mislim da cete finansijski krenuti da pucate odmah nakon kraja ove sezone. Jedino bi moglo da vas pokrpi visegodisnje uzastopno ucesce u ligi sampiona, sto je u domenu znanstvene fantastike. Kurcio se i Piksi onomad pa vas je uvalio petogodisnju tesku bedu.
ManicMiner Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Ma ne sekiraj se, i mi smo na putu bez povratka. Za 3 god max predvidjam nam totalni kolaps a la KK Partizan.
Ted Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 (edited) Можда идуће године. Мада сумњам. Sent from my iPhone using Tapatalk pa o idućoj godini i pričam, nekom maju junu. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=21&nav_id=1041847 ne znam zašto kad se dečko tek razradio... zato što su budale! nema dva meseca kako je bila priča o ponudi Nemaca (gotovo sigurno izmišljenoj) i o tome kako ga ne damo. posle dva meseca je višak i na njega se ne računa. to najbolje odslikava i koliko se Milinković pita. ja sam siguran da bi on Petrovića otpisao odmah (i ne samo njega), ali Svinjura, Vučela i Svinjar nisu imali nameru da mu dovode bilo koga na tom mestu. onda je Svinjura izašao sa pričom o izmišljenim Nemcima i stavio treneru do znanja da zaboravi na pojačanje. mladi menadžer Svinjura je potom organizovao prelazni rok, a za sve vreme ga je žešće boleo stojko dal trener nešto traži. nije njegovo da traži no da sluša. i tako se Svinjura zaigrao a mi ostali bez pokrivenih važnih pozicija u timu. ekipa je izbalansirana kao da ju je balansirao pijani šizofreni i retardirani majmun sa Parkinsonovim oboljenjem. zapravo, kad se pogleda kako je sve to teklo Kizi treba odati priznanje za ono što je napravio u Evropi.....to je iznad svih očekivanja. što ne znači da treba da ostane. treba da ode sebe radi, jer će ove budale da sve svale na njega, iako je on tu najmanje kriv. kriv je samo što je prihvatio da uđe u kolo, mogao je sebi da uskrati to zadovoljstvo i život bi mu bio lakši. a i kao ličnost je takav da ne može da se bori sa ovim naprednim vidom ludila. edit. inače, mislim da Kizu neće formalno oni oterati, već će mu onako "prijateljski" nagovestiti kako bi bilo zgodno da raskine ugovor na svoju štetu. ono iz ličnih razloga. Edited September 21, 2015 by Ted
porucnik vasic Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 pa o idućoj godini i pričam, nekom maju junu. https://www.youtube.com/watch?v=tNgf1J3XcH0 ^_^
kud u maglu Simoviću Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Elem, ja sam skroman covek, menjam titulu za prolazak iz grupe. pa o idućoj godini i pričam, nekom maju junu+1+1 ima švabe da plate za sav ovaj stres
ManicMiner Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Ne mogu svabe da budu tako ozbiljne kao real sa nisavu
twisted Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Elem, ja sam skroman covek, menjam titulu za prolazak iz grupe. +1000 ma ima da pucam iz puške samo da vidim zimu u evropi
*edited by mod Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 (edited) +1000 ma ima da pucam iz puške samo da vidim zimu u evropi Vala bas. Elem po meni ove godine smo prevazisli ocekivanja u Evropi (http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19110&p=2766051) da sada jurimo nemoguce. Edited September 21, 2015 by *edited by mod
ZokiAsov Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 A ja, vidis, mislim da cete finansijski krenuti da pucate odmah nakon kraja ove sezone. Jedino bi moglo da vas pokrpi visegodisnje uzastopno ucesce u ligi sampiona, sto je u domenu znanstvene fantastike. Kurcio se i Piksi onomad pa vas je uvalio petogodisnju tesku bedu. Mozda se desi to. A mozda se i ozbiljno pojacaju sve onako duzni i ruzni i pokusaju taj istorijski napad na ligu sampiona. Cini mi se da je prema dosadasnjem razvoju situacije relanija ova druga opcija.
Recommended Posts