Ted Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Kiza podneo ostavku, zeni se Zmajem od Sipova
ljakse Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 je l odigrao živkara išta posle steaue? partizan kriminalan, ilić više nema snage ni za 5 minuta fudbala. radnički skroz simpa, ne viđa se svaki dan jsl ekipa koja ne jebe živu silu, ne valja se po terenu i trči kontre u 88. minutu. deluju i dosta fizički spremni.
Cash Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Kiza podneo ostavku, zeni se Zmajem od Sipova Natasa Savija postaje novi trener
Pokojni Ruxin Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Pre nego što rasformirate klub pod utiskom ovom remija da vam skrenem pažnju na tužnu istinu - titulu nećete uzeti jer zvezda ima bolji tim. Čak i da ne igrate na 2 fronta zvezda bi i dalje imala bolji tim. Za one koji su se zabrojali to je slučaj tačno po drugi put u proteklih 10 godina. Bu-faking-hu
Dimitrije Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Jeste da rezultat odgovara Zvezdi, ali mi je zao sto Partizan nije zabio gol Radnickom koji je igrao s jednim jedinim ciljem da ne primi gol bez ikakvih ambicija da napadnu i daju gol.
Ted Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Pre nego što rasformirate klub pod utiskom ovom remija da vam skrenem pažnju na tužnu istinu - titulu nećete uzeti jer zvezda ima bolji tim. Čak i da ne igrate na 2 fronta zvezda bi i dalje imala bolji tim. Za one koji su se zabrojali to je slučaj tačno po drugi put u proteklih 10 godina. Bu-faking-hu a otkud ti to da nećemo osvojiti titulu?
Pokojni Ruxin Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 (edited) Zbog jer imate gori tim Ako se to ipak nekim čudom dogodi znači ili da je kiza još veći čarobnjak nego što ja cenim (a znate koliko cenim), ili da je grofara kompletan idiot Edited September 20, 2015 by Ruxin
Ted Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 vrlo jednostavo, osvojićemo titulu sa trenerom koji nije Kiza bu-faking-hu
Godfrey Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 (edited) a otkud ti to da nećemo osvojiti titulu? Zato što cigani neće ispustiti ovu prednost sve i da igraju sa pionirima. Tako da analizama "ko je bolji" nema mesta Edited September 20, 2015 by Godfrey
reginald Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Tesko je probiti bunker, ali ipak mislim da je postojao problem u pristupu u prvom poluvremenu. Podbacio je citav napadacki dio ekipe i Brasanac. Ustvari za Brasanca postoji mogucnost da je ovo njegov realan nivo. Zivkovic se ponasa kao da je cijeli tim i uopce ovo takmicenje ispod njegovog nivoa. Ekipa nije preuska i to najvise iritira. Ocekivao sam da ce biti vise izmjena u prvih jedanaest jer bi ti igraci najvise grizli. Uveo je samo Lukica, ovaj bio najbolji i zavrsio na klupi. Ilic nije odigrao nista bolje. Kiza nije imao muda da u startu ostavi Abubakara i Zivkovica na klupi ni da dira u Jevtovica i Brasanca. Ne mislim da zbog ovog rezultata treba smjenjivati trenera.
parmezzzan Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Zivkovic i Brasanac vape za desetak dana odmora. Sa SP i EP direktno u kvalifikacije za evropu i sampionat.
Ted Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 trenera ne treba menjati zbog ovog rezultata već zbog kontinuiteta loših igara, koji on očigledno ne može da zaustavi.
J.R. Cash Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Sasa se vec posle tri minuta presamitio i borio za vazduh, ali je svaki njegov pas cepao onu sifonjersku odbranu i pravio nekakvu prednost koju ostale seprtlje nisu znale da materijalizuju.
Recommended Posts