Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

3:35 živković je bio u ofsajdu. Ili ipak nije? Jel beše nije ofsajd ako se asistira sa svoje polovine terena?

:isuse:

Bio je mali ofsajd, ali ko ih jebe.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ofsajd se ne svira kada su oba igrača na svojoj polovini

Posted

Samo sto je Zivkovic bio na njihovoj polovini.

Posted

ofsajd se ne svira kada su oba igrača na svojoj polovini

ok, hvala. zaboravio sam na to pravilo. u magli mi je neko sećanje na diarin gol na večitom derbiju (valjda?) kada je takođe bio u ofsajdu ali na svojoj polovini, koliko se sećam...

Posted

Vidim pitate se sto nasi ne slave golove i ne trce u zagrljaj. Ne trce jer snage nemaju. Na kraju meca par njih je popadalo na teren od umora. Videlo se da zele pobedu vise od Holandjana, al fizicka sprema ocigledno nije na nivou.

I kod dva gola u prvom poluvremenu (prvi posle 10 min) nisu imali snage da dotrče do Abumare? Ili su već tada čuvali svaki delić dragocene svežine za nastavak epskog meča protiv kombinovane selekcije Barce i Bayerna koja je 90 minuta igrala pun presing na njihovoj polovini?

Posted

Бабовић играо са температуром 38!

Стефан Бабовић је имао три противника: фудбалере АЗ Алкмара, групицу навијача на источној трибини и – температуру од 38 степени

Креативни везиста је изашао као победник!

Posted

Стефан Бабовић је имао три противника: фудбалере АЗ Алкмара, групицу навијача на источној трибини и – температуру од 38 степени

a komentare ne prenosiš? :D

Goran  · 18 септембар, 2015 02:42

Supeeeer, bravooooo... kakvu si zrtvu napravio pa ne mogu da verujem! Inace Vule je prosli oktobar igrao derbi sa pokidanim ligamentima na koleno! Aj sad ti uzmi i tvoj trener milinkovic i palite obojca da vas vise ne gledam ovde... Nit si ti kapiten (boze pazi, ni sa prvu ekipu ne bi trenirao u normalne uslove) nit je on trener za Partizan... ae, paljba!

Одговори
Najpremniji  · 18 септембар, 2015 03:41

Ja sam mislio da moraju da igraju samo najspremniji.

Одговори
Никола  · 18 септембар, 2015 04:19

Он мора да игра и са температуром... Па ја мислим он човек сам да каже да неће да игра опет би морао да игра!

Одговори
Posted

Ja sam u trenutku pomislio da je bogotac Stojadin napisao da je na terenu bilo 38 stepeni :D

Posted

Sve u svemu,3 bodica velika kao kuca.

katastroficari stan'te!

sto kizinjo ne izvede ovih 11 u derbiju?

Posted

Svi su u nekom kolektivnom hejtu spram burekdžija, Živkara neće da daje izjavu, Garbu traži od onog što ga pljuje (verovatno Stojadinovića) da mu kaže da li mu dođe neke pare i u čemu je njegov problem. Ajde on još i ima razlog, verovatno nikada u karijeri nije doživeo da mu neki izbljuvak od 200 dinara tako đubri po glavi.

Posted

"..Babirlo je protiv sebe imao četiri protivnika: Igrače Alkmara, navijače sa istočne tribine, temperaturu od 38 stepeni i snijeg do pasa! Dajte sad taj burek, probudih se nešto gladan..." :lol:

Posted

sto kizinjo ne izvede ovih 11 u derbiju?

:cry:  :cry:  :cry:

Posted

stefan-babovic.gif

Izraz lica prekaljenog vojskovodje Babinja kao pred bitku u Termopilima....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...