Cash Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 sa igračem više većinom drugog poluvremena i sa očajnom igrom protivnika mi strepimo da li ćemo pobediti. kakva jadna ekipa, kakva sitna mudašca kod igrača, kakav pakao u odbrani, kakvo neznanje u sredini, nepovezana igra....čak sam primetio u par slučaja da izbegavaju da dodaju loptu baboviću. i brašanac je opet bio loš. izvadili nas abu i živković. jedina dva igrača koji su nešto znali na ovom meču. kizo odlazi i vodi tog malog tatinog orangutana sa sobom. -1 i ko umesto kize. Kako ti ocekujes bilo kakav napredak kad se menjaju treneri na svakih 6 meseci. I ako ode kiza docice neko jos gori od njega a babke če i dalje biti kapiten
Goranz Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Beowl se izgleda iznervirao zbog poruke koju mu je Abubakar uputio preko majice.
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 sad će ljakse i ruksin da ti objasne neke stvari. Bio sam pod utiskom da sam već uveliko objasnio
Muwan Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Sad bez zezanja, ne znam da li je do Kize ili do nečeg drugog ali ovima na čelu piše da je atmosfera u timu nula i da niko nema motivaciju za bilo šta.
Kreator Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 -1 i ko umesto kize. Kako ti ocekujes bilo kakav napredak kad se menjaju treneri na svakih 6 meseci. I ako ode kiza docice neko jos gori od njega a babke če i dalje biti kapiten a šta očekuješ sa kizom? pa njega više niko ne sluša? igrači su izgledali kao na sahranu da su došli. odbrana ne postoji, da su ovi iole nešto pokazali, a večeras su bili na nivou jagodine, ušuškali bi našoj nepostojećoj odbrani još nekoliko komada. otrežnjenjeće biti već protiv bilbaoa i nemaca. poslušnik mora da ide.
ljakse Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 dordjije otvori neko piće, ja preporučujem vinjak, pusti omiljeni film i uživaj. bar do sutra, a onda počni da mračiš. ok? :) Jes, da se opusti jedno veče, pa Kiza to da iskoristi da se stabilizuje na klupi nema predaha.
Cash Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 a šta očekuješ sa kizom? pa njega više niko ne sluša? igrači su izgledali kao na sahranu da su došli. odbrana ne postoji, da su ovi iole nešto pokazali, a večeras su bili na nivou jagodine, ušuškali bi našoj nepostojećoj odbrani još nekoliko komada. otrežnjenjeće biti već protiv bilbaoa i nemaca. poslušnik mora da ide. Ko god da dodje bice poslusnik. A menjati trenera samo bi pogoršalo več onako pogorsano stanje u svlacionici.
Muwan Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Kizito je već ušao u klupsku povijest sa 4 pobede u prve 4 evropske utakmice na JNA, što mislim da se desilo... pa ono, nikad.
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 za ljakseta, ruksina i đorđija živeli :)
Ted Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Kiza je gotov ako izgubi barem jos jedan bod u domacici.... ko mu je kriv kad je kvotu poraza ispucao vec u septembru. ne igramo mi primeru pa da gubimo toliko.
Kreator Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 a prva šansa za konačni odlazak mu je već protiv rada... ako se bude igralo.
ljakse Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 da su ovi iole nešto pokazali, a večeras su bili na nivou jagodine da su… možda bi… onda bi... igraš koliko ti Kiza protivnik dozvoli
Kreator Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Ko god da dodje bice poslusnik. A menjati trenera samo bi pogoršalo več onako pogorsano stanje u svlacionici. savršeno me boli uvo ko će doći umesto ove neznalice. mogu da dovedu još goreg, i da bude još veći poslušnik ali zna se šta onda sledi - pritisak na upravu od strane navijača da ode, a ako neće logično je da sledi totalni bojkot navijača. sve ima svoje granice, u upravi jesu neznalice ali neće dozvoliti da u prvenstvu odu na, recimo -15, to bi bilo ipak previše čak i za takve idiote. Edited September 17, 2015 by BlackGeorge
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Đorđe svojim parodiranjem prosečnog grobara obesmišljava potrebu za mojim javljanjem ovde :( Edited September 17, 2015 by Ruxin
ljakse Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Mensečini da KKP duh ulazi i u FK sekciju, čuj, ispade da se samo Partizan pita ko će biti prvak (a prvenstvo tek počelo), i sve zavisi od jednog Kize na klupi. I jednom Lionu, Rozenborgu i KKP jednom dođe kraj, jbg.
Recommended Posts