Muwan Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Čestitke. Uvek je lepo pobediti u grupnoj fazi. Poslao tapatalk Pogotovo nakon ovoliko uloženih napora da se to ne desi.
Ted Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 mi moramo da imamo prosek od najmanje tri data gola po meču da bi ovo funkcionisalo još veći problem od igrača odbrane danas su bili ovi u sredini. lepo je što smo pobedili, ali neće ovo ovako da ide.
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 3:1 ma idite bre u picku materinu, pa na sta ovo lici!!!!za ovaj drugi gol bi im jebo milosnu majku Azeovo jos nije doslo!thank you!
Jozef K. Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Pogotovo nakon ovoliko uloženih napora da se to ne desi.To mi je jasno. I izgleda mi od svih struktura kluba. Ništa mi ovo što se dešava sa Partizanom nije jasno. Poslao tapatalk
čekmeže Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 A sad da se okrenemo obavezama u domaćem takmičenju.
Azdaja Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Odlična prilika za drugi tim da se nametne. Lmao Lmao :D Koliko je 11/2? ;) Edited September 17, 2015 by Azdaja
ljakse Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 na katastrofu, na šta bi ličilo? kakva je to loša odbrana i sredina pa ne pamtim u zadnjih 20 godina! draža mi ekipa sa mozzarelom, lazićem i macanom. mrš kizo u p.materinu! +1000 neće taj da se otvori za pare, džaba i agilna uprava kad imaš stipsu na klupi. Kapiram da mu je fazon da se dodvori navijačima pobedama u Evropi, ali neće to proći.
Kreator Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 sa igračem više većinom drugog poluvremena i sa očajnom igrom protivnika mi strepimo da li ćemo pobediti. kakva jadna ekipa, kakva sitna mudašca kod igrača, kakav pakao u odbrani, kakvo neznanje u sredini, nepovezana igra....čak sam primetio u par slučaja da izbegavaju da dodaju loptu baboviću. i brašanac je opet bio loš. izvadili nas abu i živković. jedina dva igrača koji su nešto znali na ovom meču. kizo odlazi i vodi tog malog tatinog orangutana sa sobom.
Pokojni Ruxin Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 sa igračem više većinom drugog poluvremena i sa očajnom igrom protivnika mi strepimo da li ćemo pobediti. kakva jadna ekipa, kakva sitna mudašca kod igrača, kakav pakao u odbrani, kakvo neznanje u sredini, nepovezana igra....čak sam primetio u par slučaja da izbegavaju da dodaju loptu baboviću. i brašanac je opet bio loš. izvadili nas abu i živković. jedina dva igrača koji su nešto znali na ovom meču. kizo odlazi i vodi tog malog tatinog orangutana sa sobom. +1 U Humskoj su od jeseni 2004. godine u okviru grupnih faza Lige Evrope gostovale ekipe Egalea, Viljareala, Livorna, Oksera, Sampdorije, Standarda, Tuluza, Briža, Šahtjora, Intera, Rubina, Nefčija, Totenhema, Bešiktaša i Asterasa, a samo su slabašni Egaleo i ukrajinski Šahtjor položili oružje pred Partizanom.
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 sa igračem više većinom drugog poluvremena i sa očajnom igrom protivnika mi strepimo da li ćemo pobediti. kakva jadna ekipa, kakva sitna mudašca kod igrača, kakav pakao u odbrani, kakvo neznanje u sredini, nepovezana igra....čak sam primetio u par slučaja da izbegavaju da dodaju loptu baboviću. i brašanac je opet bio loš. izvadili nas abu i živković. jedina dva igrača koji su nešto znali na ovom meču. kizo odlazi i vodi tog malog tatinog orangutana sa sobom. dordjije otvori neko piće, ja preporučujem vinjak, pusti omiljeni film i uživaj. bar do sutra, a onda počni da mračiš. ok? :)
El Patron Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Brat Kiza, prva utakmica u grupama odmah 3 boda i 3 gola.
Kreator Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 neću. :) sve dok se orangutan i poslušnik ne sklone iz partizana. :)
Muwan Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) Kapiram da mu je fazon da se dodvori navijačima pobedama u Evropi, ali neće to proći. Kod igrača mu već nije prošlo, vidiš da trojica ukupno ne mogu da se sastave u zagrljaj nakon postignutog gola. Video sam više sreće na licima ljudi koje je u dupe pogodila strela na koju je bilo zakačeno rešenje o plenidbi imovine. Edited September 17, 2015 by beowl
Kreator Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Pa već mu nije prošlo, vidiš da trojica ukupno ne mogu da se sastave u zagrljaj nakon postignutog gola. Video sam više sreće na licima ljudi koje je u dupe pogodila strela na koju je bilo zakačeno rešenje o plenidbi imovine. sad će ljakse i ruksin da ti objasne neke stvari.
Recommended Posts