Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

E Dzordze,... vidi vest na sportske.net o tome kako vam se odlaze utakmica zbog parade ponosa... (da ne bude da uvek ja kacim vase vesti) :D

Ne mogu brate grobare, na telefonu sam. Okaci ti, molim te..

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:lolol:

ukratko...ako bude parade ponosa, vasa utakmica sa Radnickim iz Nis, se odlaze... Ako ne, predvidjena je za 19h :D

Posted

Pa to makar nije do Partizana nego do one vaše braće sa vrelog asfalta, pa se njima žalite ako mislite da će to odlaganje da vas stavi u neravnopravan položaj u šampionskoj trci.

Posted

Ma neee... to ce vama da napravi problem, kad vam se zakuca raspored 5 utakmica u 14 dana...

Ali nema brige, verovatno nece biti parade, pa cete igrati sa Nislijama :D

Posted

ukratko...ako bude parade ponosa, nasa utakmica sa Radnickim iz Nis, se odlaze... Ako ne, predvidjena je za 19h :D

Hvala brate.

Posted

red je da i mi nekoga pobedimo.....holandezi neka se pripreme za neugodno iznenađenje!!!!

Posted

Ma neee... to ce vama da napravi problem, kad vam se zakuca raspored 5 utakmica u 14 dana...

Ali nema brige, verovatno nece biti parade, pa cete igrati sa Nislijama :D

Otkud ti to da neće biti parade? 

Posted

Neće im biti lako, i kizara je ta neka holandska škola  -_-

Posted

biće to početak trijumfalne serije koja će se okončati tek maja-juna naredne godine. jedino će Napoli da nas zaustavi u 1/4 finalu LE iz poklonjenog penala

Posted

biće to početak trijumfalne serije koja će se okončati tek maja-juna naredne godine. jedino će Napoli da nas zaustavi u 1/4 finalu LE iz poklonjenog penala

Posle toga kiza trijumfalno odlazi u liverpulu i vraća im titulu. Navijači u ekstazi, odigrao je samo x na druga 2 derbija, pružaju punu podršku vazuri u vraćanju vuka rašovića, takozvanog malog stanoja.

Rašović izlazi na prvi derbi u formaciji 5-4-1, s tim da su ovi u sredini svi zadnji vezni, i ostvaruje pobedu iz kontre u 89. min, prvim i jedinim šutem u gol na celoj utakmici. Postiže ga kapiten stefan babović kome je novi trener namenio ulogu lažnog špica i zagarantovanih 90 minuta na terenu.

Navijaći najzad srećni

Posted (edited)

samo gledaj šta će biti.....tvoja će neozbiljnost preći u sumnju, zatim nevericu, onda će krenuti spoznaja, lagano ushićenje, blaga euforija i konačno egzaltacija. potom ćeš obući crno beli dres, izaći pred zgradu i po prvi put osetiti da stvarno jesi ono što si uvek bio.....grobar!!!!

dobijamo 3-1

Edited by Ted
Posted

Da parafraziram jednog velikog čoveka - svi smo mi pomalo grobari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...