kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Simocicu, mnogo mi se svidja kako si to uklopio. Super ekipa :) Ali ako uspemo da zadrzimo zivkovica, plus da dodje markinjos, a imamo tu u sredini jos saleta kapitena i ninkovica, to bi bilo super. ako te svinjar bude pitao ikada za mišljenje, a ti me se seti. ako živković ode, tu ćemo na žalost gledati medžika. ja bi pre medžika svakako probao sa grbićem u vezi a šaponjiću onda tražio mesto u špicu. čak i omraženi brašanac bi mi bio pre medžika. ako ne dodje markinjos meni bi vezni red bili živković-ninković-grbić, a napad abu-bojinov-šaponjić mada više volim postavku sa 4 vezna, mislim da nam više trenutno priliči jer nisam optimista što se tiče izvršavanja odbrambenih zadataka od strane abubakara i bojinova. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Nemojte ljudi zajebavati, stavili ste 6 ofanzivnih igraca.svi u napad jedan je hase kad smo u posedu naravno da smo ofanzivni, a kada smo u defanzivi tu bi svakako svoju ulogu imali i abubakar i grbić Link to comment
Њујоркер Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 jebali vas četnici, dabogda se isprevrtali 10 puta. ta zvezda u grbu je ono na čemu je nastao jedini klub koji se voli. A nisu nas Nemanjici osnovali??? :P Link to comment
*edited by mod Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Nego sudeci po pojacanjima cini m ise da ode Saponjic i pre kraja kvalifikacija? Link to comment
El Patron Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Pa ako ce vec da ode onda bolje da ode pre, tesko da u ovom trenutku moze da pomogne nesto u kvalifikacijama. Ovakav sastav kao sto je gore mislim da nema sanse da bude cak ni u nasoj ligi, naprimali bi smo se golova u evropi. Moraju tu makar jos Brasanac ili Jevtovic ako ne dodje neki zadnji vezni. Link to comment
reginald Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 (edited) lukač(živković) vulićević balažic ilic fabricio brasanac jevtovic ninkovic zivkovic oumarou bojinov Edited July 1, 2015 by reginald Link to comment
Azdaja Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Jebte koji hype... Bas imam dobar osecaj za Markinjosa, javlja mi se ljudi javlja mi se!!! (okrecem prsten na ruci dok ovo sve ''vracam'') Link to comment
El Patron Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Pobeda 1-0 protiv nejakog Rudara iz Velenja, prvenac Bozinova iz penala. Partizan: Živković Živko, Vulićević, Petrović Nemanja, Ilić Branko, Ostojić, Jevtović, Brašanac, Trujić, Babović, Ninković, Božinov. Od 59′: Kljajić, Bandalovski, Bogosavac, Ilić Branko, Petrović Ivan, Ćirković, Lukić, Marinković, Ilić Saša, Grbić, Kojić. Trener: Zoran Milinković Link to comment
Kreator Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Joj i marinkovic je jos tu :( Vidim nema luke, ali kojic jos igra.. Link to comment
adasevic Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 lukač(živković) vulićević balažic ilic fabricio brasanac jevtovic ninkovic zivkovic oumarou bojinov Abu ce igrati levo, a Bozinov u sredini, bar je tako nesto za Abua pomenuo Milinkovic. Takodje, nema leba da Babovic ne bude u 11, dok ce Ilic verovatno da dobije sansu u drugom delu... Takodje prilicno sam siguran da ce Zivkovic biti prvi golman... Link to comment
El Patron Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Ovaj sa monda kaze da se nismo nesto proslavili danas bas, Bozinov bio najbolji, vazno je da on udje u formu. Od startnih 11 koji bi verovatno trebalo da budu nisu igrali Balazic, Dornelas, Oumaru, Zivkovic ako ostane i Markinjos ako dodje :D http://mondo.rs/a808789/Sport/Fudbal/Partizan-Rudar-Velenje-1-0.html Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Abu ce igrati levo, a Bozinov u sredini, bar je tako nesto za Abua pomenuo Milinkovic. Takodje, nema leba da Babovic ne bude u 11, dok ce Ilic verovatno da dobije sansu u drugom delu... Takodje prilicno sam siguran da ce Zivkovic biti prvi golman... babović, ninković, brašanac, su najverovatnije veznjaci samo su naši vlažni snovi da ne gledamo medžika u prvih 11. živković je pre lukača mada meni lično lukač uliva za trunku više poverenja. sreća da ima još vremena da se sve to skocka. Link to comment
Kreator Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 ako te svinjar bude pitao ikada za mišljenje, a ti me se seti. dogovoreno :D Link to comment
April Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Mali off: zašto mislite da dešnjak ne može da odigra levog beka? U defanzivi je to čak prednost. Link to comment
El Patron Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Babinjo gospodin covek prepustio Valeriju da sutira penal, da probije led Link to comment
Recommended Posts