Kreator Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Mislim da ste vi komsije napravili gresku sto niste odigrali zaostalu tekmu sa Radom da uzmete 3 boda, probate pojacanja i odigrate dobru trening utakmicu pred derbi. Osim toga skinete jednu utakmicu sa ionako gustog rasporeda(za nase uslove). Voleo bih da vas pobedimo 3:1 a da taj jedini gol date iz penala :) Ja bih voleo da pobedimo 4:0, čisto da se zna ko u srpskoj ligi kosi a ko vodu nosi.. :)
ljuba1 Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Najbolje bi bilo da se igra fudbal za razliku od nekoliko mrtvih utakmica u poslednjih 5-6 godina. Cuvene Saletove "cekalice" i ona Robijeva Kadu u 93 su jedni od najgorih derbija u istoriji.
Kreator Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 samo onaj poslednji derbi je bio grozan (0:0) ovo ostalo je bilo nekako podnošljivo...jedva..
harper lee Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) samo onaj poslednji derbi je bio grozan (0:0) ovo ostalo je bilo nekako podnošljivo...jedva.. Ne zajebavaj. Onaj derbi pre par godina kad smo vas dobili slucajnim golom i koji sam gledao kod Filipenka sa Beowlom i Arslanagicem (deset bodova za pretrpljeni dusevni bol ) je nesto najodvratnije sto sam gledao u zivotu kad je fudbal u pitanju. Doslo je dotle da nam je usred utakmice Filip drzao neka predavanja o Nemcima ili tako nekako. Derbije obicno ne gledam ali sam ovaj zakacio zbog druzenja, sumnjam da ce mi se to uskoro ponovo desiti. Edited September 10, 2015 by harper
Кристофер Лумумбо Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ne zajebavaj. Onaj derbi pre par godina kad smo vas dobili slucajnim golom i koji sam gledao kod Filipenka sa Beowlom i Arslanagicem (deset bodova za pretrpljeni dusevni bol ) je nesto najodvratnije sto sam gledao u zivotu kad je fudbal u pitanju. Doslo je dotle da nam je usred utakmice Filip drzao neka predavanja o Nemcima ili tako nekako. Derbije obicno ne gledam ali sam ovaj zakacio zbog druzenja, sumnjam da ce mi se to uskoro ponovo desiti. klasika
Kreator Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Sutra ce se znati da li makedonski stoper koji je igrao u holandiji, damcevski (22), ostaje u partizanu. S obzirom na stanje sto se tice i kvaliteta i brojnosti, a bogami i cestih povreda u toj liniji tima (fabrisio) moje licno misljenje je da ce ostati. Mada se sa ovima nikad ne zna. Inace fabrisio sigurno ne igra u subotu, nije se oporavio od povrede misica.
Nebojsa Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 ovaj je po transfermarktu odigrao 48 tekmi za poslednjih 4 i po godine, dakle, otprilike 10 godisnje. poserem se na naseg sportskog direktora, ko god da je.
Goranz Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 U Švajcarskoj i Holandiji mrze Makedonce, to nije ništa novo.
Kreator Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 ovaj je po transfermarktu odigrao 48 tekmi za poslednjih 4 i po godine, dakle, otprilike 10 godisnje. poserem se na naseg sportskog direktora, ko god da je. Ako dobro vidim on moze da igra i levog beka? Kupljeno
Kreator Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) ovaj je po transfermarktu odigrao 48 tekmi za poslednjih 4 i po godine, dakle, otprilike 10 godisnje. poserem se na naseg sportskog direktora, ko god da je. Ajde molim te iscupaj mi podatak koliko je tekmi odigrao fabrisio. Mora da su tu negde :D Edited September 10, 2015 by BlackGeorge
twisted Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 alen stevanovic se nada da ce igrati u derbiju. umesto koga kume? let the game game begin!
Њујоркер Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Ako dobro vidim on moze da igra i levog beka? Kupljeno Jos samo da badisnacujes Vazuru, i da se svi vodje osevapimo...
kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 alen stevanovic se nada da ce igrati u derbiju. umesto koga kume? let the game game begin! medžik
El Patron Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=X5UDpbxaThY
Recommended Posts