El Patron Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 (edited) Sutra u 18:00 protiv Rudara iz Velenja Edited June 30, 2015 by El Patron Link to comment
ZokiAsov Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Markinjosa cekamo ko godoa, bojim se da od te price nema nista. Nego, Kiza bunker, najavio da ce da igra 4-3-3 formaciju, da vidimo i to cudo. Verovatno sa tri zadnja vezna... Link to comment
*edited by mod Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Potvrdjen taj Markinjos? A bice da je ovo sa prosirenjem stranaca gotova stvar cim smo se i mi i komsije razmahali. Ko bi rekao da je potrebno samo da se pojavi jedan Cukaricki pa da oba blizanca odrese kese... Link to comment
theanswer Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Potvrdjen taj Markinjos? A bice da je ovo sa prosirenjem stranaca gotova stvar cim smo se i mi i komsije razmahali. Ko bi rekao da je potrebno samo da se pojavi jedan Cukaricki pa da oba blizanca odrese kese... nema to veze sa čukaričkim ni u tragovima. zvezda ima prilično veliki pritisak za rezultatima i činjenice da imamo sada isto titula. što se nas tiče, bez pojačanja nema nikakve kinte od evrope, ovo je više napad na LE. Link to comment
ZokiAsov Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Docekasmo godoa :) Dok ga ne vidim sa dresom i cujem kako je pocastvovan sto dolazi u najveci klub u Srbiji a i sire, za koji od malena navija, nista. Link to comment
Kreator Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Dok ga ne vidim sa dresom i cujem kako je pocastvovan sto dolazi u najveci klub u Srbiji a i sire, za koji od malena navija, nista. Ma sta u srbiji, q palac, u univerzumu bre!!! Link to comment
twisted Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 sa sve zvezdom petokrakom u sredini grba :) moji četnički preci se prevrću u grobu Link to comment
Kreator Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Markinjosa cekamo ko godoa, bojim se da od te price nema nista. Nego, Kiza bunker, najavio da ce da igra 4-3-3 formaciju, da vidimo i to cudo. Verovatno sa tri zadnja vezna... Da, procitah i ja to. A kako bi to izgledalo? Ajd neka neko sastavi taj 4-4-3 ali da ubaci markinjosa :) Takodje milinkovic kaze da ne jurimo beka, kaze tu su mladi lavovi (petrovic i bogosavac), bandalovski, a kaze da ce tu i fabrisia da proba, ako treba. @twisted A sta da kazu veliki cetnici zvezdasi? Velika crvena petokraka jechi na grbu samo tako :) Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 (edited) lukač(živković)-vulićević-balažic-dornelas-bandalovski-a. živković-markinjos-ninković-abubakar-bojinov-grbić andrija može napred umesto grbić pere, a u vezu medžik(ilić kapiten), naravno mesto treba naći i za šaponju. možda čak i pre grbića zbog neke buduće prodaje. ja nekako pre verujem da će ta toliko željena 4-3-3 u realnosti biti 4-5-1 :) edit naravno sve ovo pod uslovom da markonjos dodje, a abubakaru se završe papiri Edited July 1, 2015 by kud u maglu Simoviću Link to comment
MocaVukotic Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 jebali vas četnici, dabogda se isprevrtali 10 puta. ta zvezda u grbu je ono na čemu je nastao jedini klub koji se voli. Link to comment
Kreator Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Simocicu, mnogo mi se svidja kako si to uklopio. Super ekipa :) Ali ako uspemo da zadrzimo zivkovica, plus da dodje markinjos, a imamo tu u sredini jos saleta kapitena i ninkovica, to bi bilo super. Link to comment
theanswer Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Nemojte ljudi zajebavati, stavili ste 6 ofanzivnih igraca. Link to comment
Recommended Posts