katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 kad već spominješ njih, neka mi neko kaže ko je insistirao da se ta dva lika uopšte dovedu u partizan? nikolić? Kao Stojicev proxy najverovatnije
kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 kad već spominješ njih, neka mi neko kaže ko je insistirao da se ta dva lika uopšte dovedu u partizan? nikolić?kojaru je doveo valjda krstaja, on mu bio najteži za čuvanje u jsl-u. bila tako neka priča.a za lukaru ne zaem, uvalio ga ranko dok smo se voleli
katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) kojaru je doveo valjda krstaja, on mu bio najteži za čuvanje u jsl-u. bila tako neka priča. Drugi igrac je u pitanju. Taj je bio jos veci fail od Koje. Isto iz Rada al sam 100% siguran da nije Kojic nego neko pre Edited August 31, 2015 by katamaran
Azdaja Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Posto babovica necemo gledati na klupi igrace umesto bozinova a oumaru u spic Najrealnija opcija
ZokiAsov Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Drugi igrac je u pitanju. Taj je bio jos veci fail od Koje. Jovancara ludi.
sekretar Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 "...Drugi fudbaler koji će tokom utorka zadužiti dres Partizana je Nemanja Mihajlović. Reč je o krilnom vezisti Rada, čije ime od početka leta titra na usnama Zorana Milinkovića i rukovodilaca Partizana i za koga je svojevremeno Sent Etjen nudio 1.200.000 evra. Građevinari su odbili i Francuze, isprva i crno-bele, Kako da ne,cuj odbili ponudu Sent Etjena, ispada ovako da u Srbiji para ima koliko hoces pa eto moze im se da odbiju
Dr Arslanagić Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 E da, zaboravio sam da je 2015 :) Nego, kazu na Vosinom forumu da se covek javio na FB. Odjebao partizan i sve to. Klub hoce. Menadzer hoce. Drzavni vrh hoce. Comi nece. Da li ce izdrzati jos koji minut? vau kak je hrabar. kao Stjepan Filipović
theanswer Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Jovancica je doveo Krstajic jer mu je kucni prijatelj
kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Jovancara ludi. ovaj mi izvetreo, njega smo zavaljali u neku koreju a da nije zaigrao za nas?
sekretar Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 I neka jedu govna opet, skup im je bio Branko Ilic pre mesec dana, a sada bi kao da dovedu nekoga za 2 milke
ZokiAsov Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ovaj mi izvetreo, njega smo zavaljali u neku koreju a da nije zaigrao za nas? Igro nesto malo, bio dosta jadan, na neku prevaru ga tapnuli u koreju na polusezoni.
Dr Arslanagić Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 kojaru je doveo valjda krstaja, on mu bio najteži za čuvanje u jsl-u. bila tako neka priča. a za lukaru ne zaem, uvalio ga ranko dok smo se voleli To je bio Jovančić, još jedan vitki jablan iz Radovog rasadnika.
Azdaja Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 I neka jedu govna opet, skup im je bio Branko Ilic pre mesec dana, a sada bi kao da dovedu nekoga za 2 milke +1 Ogrešili smo se o njega
katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Igro nesto malo, bio dosta jadan, na neku prevaru ga tapnuli u koreju na polusezoni. Menadzer Fahrija Sekularac ako se dobro secam. Taj u Koreji moze sve da zavalja. Ko Ranko u Turskoj il Falji u Olimpijakosu www.mozzartsport.com/vesti/menadzerski-rat-u-partizanu-sekularac-ramadani-i-damjanac-vode-klub-a-ne-uric/44240 Šekularac već dugi niz godina važi čoveka sa uticajem u klubovima sa Dalekog Istoka, pa je tamo odveo preko 20 srpskih igrača, među njima i Ognjena Koromana, BorkaVeselinovića, Vladimira Jovančića, DraganaMladenovića… Edited August 31, 2015 by katamaran
Lord Stef Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 I to, ako se dobro secam, bila je klauzula u Jovancicevom ugovoru da ako ga prodamo za milion ili vise, procenat ide Ramadaniju. Prodat je u Koreju za 900k...
Recommended Posts