Kreator Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Jes da je Nina al ja ne verujem u ovo još ni ja dok ne vidim drugu bombu. kleo medo zdjelar
Godfrey Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Ok, pratim ove rokove godinama unazad, ali ovo danas je stvarno zajebalo sve. Valjda još jedan potpis uz Ivanića večeras, izgleda ovim "našima" u upravi dopizdelo, pa daj šta god da košta Izgleda Kleo se kleo Edited August 31, 2015 by Godfrey
theanswer Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ovo bi bila najofanzivnija ekipa u istoriji sporta, kakav kolo kolo kakav katolika, miljenko bi izdominirao golovima
elementary Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Jes da je Nina al ja ne verujem u ovo još Zašto je neverovatno da pređe,možda nemaju gde da ga uvale,da imaju prodali bi ga oni odavno,naravno ovo razbacivanje sa milionima ne bih komentarisao. Ispade taj Ivanić Pirlo .
Lezilebovich Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Da su uradili nešto slično pre 10ak dana, sada bi možda bili u grupi sa Barselonom ili Arsenalom ili Bayernom ... ali ne, izdržaće Petrovič dobar je on
katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Zašto je neverovatno da pređe,možda nemaju gde da ga uvale,da imaju prodali bi ga oni odavno,naravno ovo razbacivanje sa milionima ne bih komentarisao. Ispade taj Ivanić Pirlo . Dobar igrac, ne bih ga voleo u Partizanu. Kakva bre Nada Kolundzija? edit: Nina. Sad vidim da je novinarka b92 Edited August 31, 2015 by katamaran
theanswer Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Ivanić umesto Brašanca. Znao sam da ima caka. Kakva serija a kakva premijer liga, u srbiji bato treba da rade 24h specijal Edited August 31, 2015 by theanswer
Godfrey Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Ma ako je stvarno došao Ivanić onda kapiram da Brašanac ide. Ja još očekujem da Žile ode i da dovode neku "zamenu" za njega Edited August 31, 2015 by Godfrey
parmezzzan Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ako su dali 1,5 mil. € za njega treba ih sve povešati po reflektorima Kad se kupuje u minut do 12 onda je i cena paprena. Ja mislim da je dobra kupovina ako barem izdejstvovali mali procenat za Vosu od sledece prodaje. Momak igra odlicno, realno ne vredi ni milion sigurno. Mada ovo lici na pranje para ko onomad kad je Fejsa placen milion Dzombi, a Dzomba je bio i vise nego dobar sa tadasnjom upravom. Mislim da je i sada u skupstini Partizana, mozda cak i u upravi.
katamaran Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Srbija danas pise da ste doveli Alena Stevanovica. Mozzart je ranije pisao da je ponudjen pa ovo i ne zvuci nerealno. Kolko li je placen Ivanic kad je Terzin ortak Scepa odbio milion ipo + 20%
*edited by mod Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Srbija danas pise da ste doveli Alena Stevanovica. Mozzart je ranije pisao da je ponudjen pa ovo i ne zvuci nerealno. Kolko li je placen Ivanic kad je Terzin ortak Scepa odbio milion ipo + 20% Ako su ga zaista platili dve milke onda se ocekuje da u najmanju ruku ima uticaj na rezultate kao Kleo ili Princ.
kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Kad se kupuje u minut do 12 onda je i cena paprena. Ja mislim da je dobra kupovina ako barem izdejstvovali mali procenat za Vosu od sledece prodaje. Momak igra odlicno, realno ne vredi ni milion sigurno. Mada ovo lici na pranje para ko onomad kad je Fejsa placen milion Dzombi, a Dzomba je bio i vise nego dobar sa tadasnjom upravom. Mislim da je i sada u skupstini Partizana, mozda cak i u upravi.za te pare su mogli da dovedu tri krštena igrača i sad bi tekme gledali utorkom i sredom kraj malog ekrana, a ne četvrtkom poserem im se svima u usta edit al mi drago zbog novosadista :) Edited August 31, 2015 by kud u maglu Simoviću
Milosh76 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 I onda kazete da je Vosa Zvezdina filijala, a vama prodali za velike novce najboljeg igraca!
Recommended Posts