El Patron Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 dobrodosao el patrone :) Hvala :) Ako dodje Abu dobro je sto sigurno moze da dobije srpski pasos Mislim da je vreme da nas legenda Fejnorda uvede u Ligu sampiona po treci put
Milosh76 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Hvala :) Ako dodje Abu dobro je sto sigurno moze da dobije srpski pasos bravo za insajderisanje. Samo je pitanje, da li si ti nagadjao, a oni prepisali od tebe ili zaista imaju pouzdan info :D MONDO iz pouzdanih izvora u Humskoj saznaje da će Abubakar Oumaru sutra doći u Humsku, potpisati dvogodišnji ugovor i odmah otići na u Sloveniju, da se pridruži ekipi koja je danas otišla na drugi deo priprema.
El Patron Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Ma procitao sam na nekim Partizanovim forumima da bi trebalo da potpise, verovatno su tamo videli, ako su prepisali od nekog :D
kud u maglu Simoviću Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) Israo si se za medalju. Cak i da igraju u prvih 11 Grbic, Luka, Saponjic, Petrovic taj tim ce se u Srbiji boriti za 1 mesto. Jevtovic ce sigurno imati prednost u odnosu na Brasanca, a i Trujic ce tesko u prvih 11, ako dodje Oumaru ili ovaj Brazilac koji nikako da stigne. A i ovo da Sasa Ilic ne moze da igra vise od 15-20 minuta velika glupost... el patrone kako si novi malo pojašnjenje. poenta je kukati i zapomagati kako smo očajni, bedni i kljakasti. po mogućstvu pred značajniju utakmicu postovati kako će nas protivnik karati ružno™ što uglavnom pomažedobro došao :) Edited June 29, 2015 by kud u maglu Simoviću
Muwan Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 po mogućstvu pred značajniju utakmicu postovati kako će nas protivnik karati ružno™ što uglavnom pomaže ... da se to zaista i desi.
Кристофер Лумумбо Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 el patron, da li znas da je medjik babo zaradio kapitensku traku kada je ispod tusa isukao sablju ispred saigraca?
El Patron Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Hahaha, zasluzio je ipak zbog staza, jos malo pa stize Sasu Ilica :D Mondo pise i da Andrija Zivkovic ostaje. Kao i da je Branislav Jovanovic odbio ponudu, a Markinjosa cekaju do kraja nedelje.
Ted Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 el patrone kako si novi malo pojašnjenje. poenta je kukati i zapomagati kako smo očajni, bedni i kljakasti. po mogućstvu pred značajniju utakmicu postovati kako će nas protivnik karati ružno™ što uglavnom pomaže dobro došao :) pred značajniju EVROPSKU utakmicu. kod kuće su neka druga pravila, ali nisu teška. ako mi osvojimo titulu to je sve namešteno. ako oni drugi osvoje, tu baš nije sve pod konac ali je generalno ok. svaki naš penal nije. u derbiju se penal ne svira za Partizan (ne piše nigde, u pitanju je običajno pravilo) Branislav Jovanović - kruševački Gatuzo? zar ne beše to onaj Mitrović?
Dr Arslanagić Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 joj jeste, zajebao sam se. a ovaj je isto neki balvan iz te generacije
Ted Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) balvani se lako pomešaju, sliče jadan drugom :) nego, hoće li se menjati pravilo o broju stranaca? ako dođu Oumaru i Markinjos imamo ih ko pleve. možda Vazuru niko nije obavestio o pravilu, pa se zaigrao dečko. Edited June 29, 2015 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 pa slina je valjda naš™ ako on ne može ne znam ko može
Ted Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 pa i to što kažeš, izmislićemo Markinjosu tetku u Lipničkom Šoru, Bugari moraju imati nekog strica, ujaka, dedu, pradedu iz Pirota ili Bosilegrada....Ilić ako nije Srbin ne znam šta je
Milosh76 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 pred značajniju EVROPSKU utakmicu. kod kuće su neka druga pravila, ali nisu teška. ako mi osvojimo titulu to je sve regularno namešteno . ako oni drugi osvoje, tu baš nije sve pod konac ali je generalno ok. Onda je namestio Vucic, to si pravilo zaboravio :D
Recommended Posts