Kreator Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Pot 1 Schalke (GER) Borussia Dortmund (GER) FC Basel (SUI) Napoli (ITA) Tottenham (ENG) Ajax (NED) Villarreal (ESP) Rubin Kazan (RUS) Athletic Club (ESP) Sporting CP (POR) Marseille (FRA) Dnipro Dnipropetrovsk (UKR) Pot 2 Braga (POR) Fiorentina (ITA) Lazio (ITA) Anderlecht (BEL) Liverpool (ENG) AZ Alkmaar (NED) Viktoria Plzeň (CZE) Club Brugge (BEL) PAOK (GRE) Celtic (SCO) Beşiktaş (TUR) APOEL (CYP) Pot 3 Monaco (FRA) Sparta Praha (CZE) Fenerbahçe (TUR) Legia Warszawa (POL) Bordeaux (FRA) Lokomotiv Moskva (RUS) Lech Poznań (POL) Saint-Étienne (FRA) Slovan Liberec (CZE) Augsburg (GER) Rapid Wien (AUT) Krasnodar (RUS) Evo vam pa birajte.. Sa boldovanima nismo nikad igrali. Pa ne bi bilo lose da dobijemo neku kombinaciju tih timova. Ja bih voleo recimo nesto od ovih kombinacija: 1.Shalke/Borusija/Ajax/Napoli/AtletikoBilbao/ 2.Liverpul/AzAlkmar/Paok 3.Monako/Bordo/SainEtien Mada u principu, nasa uprava je zasluzila neku grupu gde su neatraktivni a skoro nepobedivi protivnici. Jer kako sejes tako i zanjesh.. Edited August 28, 2015 by BlackGeorge
Kreator Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Inace na danasnjoj konferenciji kiza se izvinjava sto je rekao da smo razbili bate. Takodje kaze da prvi put cuje za dolazak kukocha i da se obrate upravi. Branio je novinarske napade na fabrisia i bozinova...itd.
tsva Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Sada se pojavljuju različita mišljenja, ali ja neću da pričam o ekonomskim problemima kluba i tražim alibi. Partizan je svetinja i svi počev od igrača do zaposlenih su u istoj situaciji. To je pitanje za direktora kluba. Pokušavamo neke igrače da dovedemo, neki razgovori se vode, ali nemam odgovor na pitanje koliko igrača nam je potrebno“, završio je Milinković da se nadodam na prethodni post Lepo je videti da se covek ne mesa u svoj posao a ni ne razume se preterano. kad trener ne zna sta je ekipi potrebno onda...
ZokiAsov Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Mislim da je on. Al u kurac, nema ni njega, samo neki ljudi sede a preko celog ekrana pise DRAW.
Muwan Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Branio je novinarske napade na fabrisia i bozinova...itd. Branio je njih dvojicu od napada ili je branio Stojadinovićev teško zarađen burek? Lepo je videti da se covek ne mesa u svoj posao a ni ne razume se preterano. kad trener ne zna sta je ekipi potrebno onda... ... onda mi na ovom topiku teoretišemo o tome kojoj ekipi u grupnoj fazi LE bismo mogli da štrpnemo neki bod
*edited by mod Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Daj atraktivne koji jure titule u svojim ligama pa se ne cimaju previse za LE 1: Napoli/Ajaks/Dortmund 2: Fiorentina/Lacio/Liverpul/Seltik 3: Monako/Fener/Bordo Kontra tome bi bila neka 1: Atletik/Dnipro 2: Plzen/Braga/Paok 3: Krasnodar/Rapid/Lokomotiva/ Sparta
ZokiAsov Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Evo ga i govno celavo. Sad ce da objasnjava pravila zdrijeba jedno pola sata.
Kreator Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Ko je od nasih tamo? Garant vucela i njegova prostitutka. Ajde i meni je zelja da izvucemo seltik. Sa njima moze da se igra.. Edited August 28, 2015 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Zasto Vazuru nazivas prositutkom? Da si rekao govedo debelo, pa i ajde...
Kreator Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Nisam nesto pratio nemacki fudbal, odakle borusija dortmund ovde? Zar oni nisu bilu u krizi rezultata i u donjem delu tabele?
Kreator Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Zasto Vazuru nazivas prositutkom? Da si rekao govedo debelo, pa i ajde... Aaaa vezara je tamo. Ok onda, izvinjavam se :)
Recommended Posts