Geo Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) meni ovaj vrhunski, i onaj sivi od prošle sezone. ali to sam samo ja Dobar, ali vise komsiluk vezujem za debele strafte a nas za uze(veci broj ) Edited June 28, 2015 by Geo
kud u maglu Simoviću Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 srboteli navodno ide u chelski za neke velike novce, pfc-u ide 5 milki, šta će vazura sa svim tim parama :D zar nije nufc kod ovog dresa od pre neku sezonu su mi se sviđala crna leđa i zbog toga mi je favoritni
Jimmy Kowalski Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 više njih. vazura ne sedi skrštenih ruku I koji ce nam sponzor krasiti dres? Dinareks iz Stanisica? Drvareks iz Backog Jarka? Banimin iz Petrovog sela? Mazinka Backi Gracac?
Geo Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) zar nije nufc kod ovog dresa od pre neku sezonu su mi se sviđala crna leđa i zbog toga mi je favoritni Realno idealno bi bilo da pruge idu delom i preko ledja i neki zuto(crveno) crni broj... p.s. Smorih malo sa dresovima, ne prica mi se mnogo o igri sa trenutnim veznim redom na raspolaganju ... Edited June 28, 2015 by Geo
kud u maglu Simoviću Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 I koji ce nam sponzor krasiti dres? Dinareks iz Stanisica? Drvareks iz Backog Jarka? Banimin iz Petrovog sela? Mazinka Backi Gracac? audi iz ingolštada
Kreator Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 audi iz ingolštada sad kowalski misli da je zajebancija....nije ispratio potpisivanje ugovora, nervirao se sta rade dule i sale u to vreme :D
Jimmy Kowalski Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ja Simovicu sve verujem. Ako on kaze audi, onda je tako..
kud u maglu Simoviću Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Ja Simovicu sve verujem. Ako on kaze audi, onda je tako.. nemoj, pusti
Jimmy Kowalski Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Pa sad, i Vucic se slikao sa Mercedesovom zvezdom na Ikarbusu. Da ne bude i ovo na taj fazon?
Kreator Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Pa sad, i Vucic se slikao sa Mercedesovom zvezdom na Ikarbusu. Da ne bude i ovo na taj fazon? http://www.bizlife.rs/vesti/78611-partizan-i-audi-potpisali-sponzorski-ugovor
kud u maglu Simoviću Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 imaš pravo, i na tarabi piše svašta. mora da je svinjar maznuo jedan a6 da se kurči u loznici. kao što su i zepter potpisali, a on dao escajg za zemunelo jer su stari rasparili, kao i one što prave sedišta za kola. seci uši krpi dupe
Jimmy Kowalski Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 http://www.bizlife.rs/vesti/78611-partizan-i-audi-potpisali-sponzorski-ugovor OK, ako ima pecat, onda je sve ledzit..
gone fishing Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) prilično tanko deluje ova mozartova postava, ilić i babirlo u sredini terena gde će ih protivnici pretrčavati opušteno, iza njih brašnjavi koji nije pravi zadnji bezvezni a ni preterano brz, štoperi će biti ostavljeni na milost i nemilost protivnicima, levog beka će glumiti desni, mada tu pre očekujem besomučno guranje petrovića kako bi se isti prodao ove zime ili narednog leta - trujić ima brzinu ali na u 21 nisam video da ume da ševa protivnike ili da uputi upotrebljiv centaršut - na toj poziciji očekujem božinova jer on ipak nije klasičan cf kakav treba pfc-u tipa kleovića ili srbotelija, on je više ss ili krilni napadač - verovatno će u špicu napada usamljenog napadača igrati vitez koja na prvim mečevima u sezoni a ako šaponjića ne uvaljaju ovog leta on će uskočiti u cilju prodaje po svaku cenu - sezonu može da izvadi samo rumenige ako konačno poludi i počne da pokazuje zašto je važio za velikog talenta pre 4-5 godina - no ozbiljno ako ostane ovakav igrački kadar pomaže samo neki extra talenat iz teleoptika... Edited June 29, 2015 by gone fishing
Ted Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 nemoj, pusti nemoj da kačiš slike ovog akrepa, please!!!! ili bar stavi upozorenje "Vazura inside"
Recommended Posts