Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Vaš protivnik u kvalifikacijama  uvalio 7 , izgleda se i oni rapucali .

Edited by elementary
Posted

I Bate danas u elementu, dobili su strasnu Neman Grodno 7:1 kuci.

via Tapatalk

Posted

ovo je jadno cak i za jsl standard....oni ako misle ovako da igraju zaostajace 15 bodova do proleca

Možda znaju nešto što mi ne znamo :fantom:

Posted

usao Golubovic umesto kapitena

To je onaj klinac sto je bio najbolji strelac pripremnog perioda ?

Posted
Posle dve kolosalne šanse koje je propustio, Knežević se upisao u strelce kada je već bilo 0:3, zbog čega se izvinio Grobarima sa istočne tribine. 

ok je da ne slavis gol al izvinjavanje  :isuse:

Posted

davao je golove, dal je bio najbolji strelac nisam siguran.

usao i Kosovic

Posted (edited)

Kaze Lalat da je prvi gol u stvari bio centrasut, koji je slucajno zavrsio u mrezi  :dry:  Steta sto ne moze u iste vreme da vodi vise timova u ligi :(

edit: Milnkovic da se Fabricio povredio ...

Edited by Geo
Posted (edited)

Fabrisio se povredio, a i Lukić i Živković. ovaj poslednji je ipak završio utakmicu.

biće veselo pošto igrači očito nisu spremni za sreda-nedelja

utakmica smeće. nemotivisan protiv nekvalitetnog, na užasnom terenu, pri tome i slabo osvetljenom

edit.

treba biti iskren, po ovakvom terenu bilo bi teško da vidimo dobar fudbal i da su igrali Barsa i Bajern

Edited by Ted
Posted

Balazic je igrao kao da se najeo esida. Zivko spasao par golova, a trujara MoM. No pobedi se u zube ne gleda, pogotovo ako je ostvarena na jednom od grdjih gostovanja i bez pola tima.

Posted

bitno da Petrović i Babović imaju snage da igraju neprestano. em fali pola tima, em taj osakaćeni tim igra sa dva igrača manje

Posted

Šta je bre ovo, je l' moguće da je sudija dozvolio da se ovo igra?

Posted

Ništa strašno! Nije teška povreda u pitanju. Biću spreman da igram proitv BATE Borisova“, uverava brazilski štoper, dok iz Partizana istovremeno stižu informacije da je reč o lakšem istegnuću prednje lože i i da bi Fabrisio trebalo da bude u timu u sredu veče.

Naravno, u tandemu sa Gregorom Balažicem, koji je odmah posle meča u Čačku odbio čestitke za drugi gol gostiju, jer - iskreno priznaje - on nije njegovo delo.

Ne, ne, ne... Voleo bih da sam strelac, jer bi to bio moj prvi gol u Partizanu, ali nisam. Moram da budem pošten. Dao ga je igrač Borca pored mene. Bila je očekivano teška utakmica. Domaćin je agresivnije ušao u meč, kao svi Partizanovi protivnici u Superligi, bio je motivisan, a nama je po teškom terenu bilo komplikovano da uspostavimo pas igru. Prvi gol nam je olakšao stvari, a u drugom je sve došlo na svoje“, kaže reprezentativac Slovenije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...