Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

pri tome se igra tih dmc-ova isključivo zasniva na kvarenju™ igre protivnika. u praksi, protiv jačih protivnika, a to su skoro svi u evropskim takmičenjima jedan od dvojice završi kao treći cb. ne daj bože da je bilo koji u stanju da odigra pravi pas u prostor napred od 20-30m, da bude začetnik neke izgledne prilike koja će dovesti do gola u tri-četiri poteza

bata đora style.

jedan od razloga zašto sam gotivo lolaru jedini je od tkz. dmc-ova razumeo poziciju na kojoj igra. i u defanzivi i u ofanzivi. sad što ga jebe glava druga je priča

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

da kod kize su ta 2 cdm 2 igrača manje u napadu, e sad kada bi se zahebali pa dovedu lažnog cdm poput juce i skupo ga plate - u prevodu morao bi da bude starter kiza bi užasnuto gledao izlete istog u protivnički šesnaesterac ^_^

Posted (edited)

Secam se kada je Bjekovic objasnjavao strategiju u prelaznom roku 2003. - "vazno je osigurati sopstveni gol dobrim igracima, a 'gore' moze i da se zafuseri", mislim da sam ga citirao. Ta ideja je rezultovala dovodjenjem Taribo Vesta, ostalo je istorija.

Edited by Nikodije
Posted (edited)

bugari u partizanu predlazu upravi da dovedu jos jednog bugarina - ivana stojanova (32) igraca sredine terena (krilo) kojem je istekao ugovor u cska..igrao je i dve godine u ludogorecu, kada nas je izbacio iz evrope.

statistika na wikipedii:

do decembra 2013 je imao 251 nastup i 92 gola (prvenstvo,kup,evropa) za ekipe:

sliven 2000

par utakmica u stutgartu

sliven 2000

cska sofija

alania vladikavkaz

ludogoretz razgrad

inace rodjeni ujak mu je cuveni jordan lechkov. :D stariji ljubitelji fudbala poput mene se secaju sigurno te legende.

ja sam za, neka bude veselo :D

Edited by BlackGeorge
Posted

inace rodjeni ujak mu je cuveni jordan lechkov. :D stariji ljubitelji fudbala poput mene se secaju sigurno te legende.

ja sam za, neka bude veselo :D

+1

kad smo već ustaško-jugoslovensko-muslimanski klub još nismo samo vmro

Posted (edited)

zezam se ja ali evo odgledah par nemontiranih jutjub klipova, neki losi snimci. covek daje opasne golove. prvo sam video jedan direktno iz kornera, pa onda u punom trku od aut linije ka liniji 16m dijagonalno, sut sa 20m pravo u rashlje..uopste nije los. odlicno kontrolise loptu u trku, fina egzekucija,to bi bila retkost na nasim terenima.

simovicu ajde molim te okaci ove golove, ne mogu ja sa tableta..lako ces ih naci.

Edited by BlackGeorge
Posted

sad predsednik kluba (da mu ne pominjem prezime) sleže ramenima i kaže: a i da imam, odakle mi!?

Posted

covek odigrao prosle sezone 40 utakmica ukupno za cska sofija. i istekao mu ugovor. znaci bas ono sto kazu za novine, trebaju im igraci koji su slobodni ali da su igrali (nece m.jovanovica i lolu smiljanica-hvala im na tome!).

ispunjava sve uslove...nema opravdanja.

kupuj :)

Posted

simovicu ajde molim te okaci ove golove, ne mogu ja sa tableta..lako ces ih naci.

Posted (edited)

sta ti je ovo? nisam to gledao

potrazi: ivan stoyanov goal strait from corner

pa onda:

pfc ludogorets vs beroe 3.03.12

itd...

inace ovo sto si ti okacio je neki pogresni stojanov, taj je 1992 godiste :)

Edited by BlackGeorge
Posted (edited)

<_<

edit

ionako necemo da ga dovedemo. tako da je dobar i ovaj

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

nemoj tako, ljudski je nadati se :)

evo dade i bazelu gol, u sezoni 2013/14 zadnje kolo kvalifikacija, utakmica posle kad su nas izbacili (2:1; 0:1).

....

jos jedan prelep gol iz voleja dade slovan bratislavi... (ludogorets vs slovan)

eh kad bi ga kupili ...

Edited by BlackGeorge
Posted

+1

kad smo već ustaško-jugoslovensko-muslimanski klub još nismo samo vmro

+1

Posto nema topika o stranim klubovima, zamoli moderaciju da udari 1™ lock. ;)

Posted

Pa gde da stave Babinja ako dođe neki ozbiljan

Posted

Pored naseg™ Radonjica i Soraje na Free, gde drugo :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...