kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 pri tome se igra tih dmc-ova isključivo zasniva na kvarenju igre protivnika. u praksi, protiv jačih protivnika, a to su skoro svi u evropskim takmičenjima jedan od dvojice završi kao treći cb. ne daj bože da je bilo koji u stanju da odigra pravi pas u prostor napred od 20-30m, da bude začetnik neke izgledne prilike koja će dovesti do gola u tri-četiri poteza bata đora style. jedan od razloga zašto sam gotivo lolaru jedini je od tkz. dmc-ova razumeo poziciju na kojoj igra. i u defanzivi i u ofanzivi. sad što ga jebe glava druga je priča
gone fishing Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 da kod kize su ta 2 cdm 2 igrača manje u napadu, e sad kada bi se zahebali pa dovedu lažnog cdm poput juce i skupo ga plate - u prevodu morao bi da bude starter kiza bi užasnuto gledao izlete istog u protivnički šesnaesterac ^_^
Nikodije Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) Secam se kada je Bjekovic objasnjavao strategiju u prelaznom roku 2003. - "vazno je osigurati sopstveni gol dobrim igracima, a 'gore' moze i da se zafuseri", mislim da sam ga citirao. Ta ideja je rezultovala dovodjenjem Taribo Vesta, ostalo je istorija. Edited June 26, 2015 by Nikodije
Kreator Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) bugari u partizanu predlazu upravi da dovedu jos jednog bugarina - ivana stojanova (32) igraca sredine terena (krilo) kojem je istekao ugovor u cska..igrao je i dve godine u ludogorecu, kada nas je izbacio iz evrope. statistika na wikipedii: do decembra 2013 je imao 251 nastup i 92 gola (prvenstvo,kup,evropa) za ekipe: sliven 2000 par utakmica u stutgartu sliven 2000 cska sofija alania vladikavkaz ludogoretz razgrad inace rodjeni ujak mu je cuveni jordan lechkov. :D stariji ljubitelji fudbala poput mene se secaju sigurno te legende. ja sam za, neka bude veselo :D Edited June 26, 2015 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 inace rodjeni ujak mu je cuveni jordan lechkov. :D stariji ljubitelji fudbala poput mene se secaju sigurno te legende. ja sam za, neka bude veselo :D +1 kad smo već ustaško-jugoslovensko-muslimanski klub još nismo samo vmro
Kreator Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) zezam se ja ali evo odgledah par nemontiranih jutjub klipova, neki losi snimci. covek daje opasne golove. prvo sam video jedan direktno iz kornera, pa onda u punom trku od aut linije ka liniji 16m dijagonalno, sut sa 20m pravo u rashlje..uopste nije los. odlicno kontrolise loptu u trku, fina egzekucija,to bi bila retkost na nasim terenima. simovicu ajde molim te okaci ove golove, ne mogu ja sa tableta..lako ces ih naci. Edited June 26, 2015 by BlackGeorge
twisted Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 sad predsednik kluba (da mu ne pominjem prezime) sleže ramenima i kaže: a i da imam, odakle mi!?
Kreator Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 covek odigrao prosle sezone 40 utakmica ukupno za cska sofija. i istekao mu ugovor. znaci bas ono sto kazu za novine, trebaju im igraci koji su slobodni ali da su igrali (nece m.jovanovica i lolu smiljanica-hvala im na tome!). ispunjava sve uslove...nema opravdanja. kupuj :)
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 simovicu ajde molim te okaci ove golove, ne mogu ja sa tableta..lako ces ih naci.
Kreator Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) sta ti je ovo? nisam to gledao potrazi: ivan stoyanov goal strait from corner pa onda: pfc ludogorets vs beroe 3.03.12 itd... inace ovo sto si ti okacio je neki pogresni stojanov, taj je 1992 godiste :) Edited June 26, 2015 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) <_< edit ionako necemo da ga dovedemo. tako da je dobar i ovaj Edited June 26, 2015 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 (edited) nemoj tako, ljudski je nadati se :) evo dade i bazelu gol, u sezoni 2013/14 zadnje kolo kvalifikacija, utakmica posle kad su nas izbacili (2:1; 0:1). .... jos jedan prelep gol iz voleja dade slovan bratislavi... (ludogorets vs slovan) eh kad bi ga kupili ... Edited June 26, 2015 by BlackGeorge
MiddleClass Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 +1 kad smo već ustaško-jugoslovensko-muslimanski klub još nismo samo vmro +1 Posto nema topika o stranim klubovima, zamoli moderaciju da udari 1 lock. ;)
Milosh76 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Pored naseg™ Radonjica i Soraje na Free, gde drugo :D
Recommended Posts