Nebojsa Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 http://www.telegraf.rs/sport/1708451-partizan-pojacava-napad-reprezentativac-ukrajine-zelja-crno-belih-video Odakle ih samo izvlacimo? Sve moj do moga
El Patron Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Ovakav majstor je za tebe moj do moga ? Ako dodje bio bi sigurno najbolji igrac u Partizanu, mozda nije na nivou kakav je bio kad je igrao za Metalist, ali nije sigurno neki propalitet
teacher Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 da budem drug na drumu, pa da podelim sa vama link za gledanje (nadam se) goleade u mreži partizana: http://torrent-tv.ru/torrent-online.php?translation=13099 (treba instalirati ace stream plugin) ;:
El Patron Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Oni prenose LS samo sredom vec 2 godine mislim.
Goranz Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Vučić se naljutio zbog insinuacija kumsa da se Zvezdi svi sklanjaju.
theanswer Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Odakle ih samo izvlacimo? Sve moj do moga Marko Dević moj do moga? Pa on kad bi došao to bi bilo za naše uslove ko Ronaldinjo iz najboljih dana da je došao. Toliko je i realno. da budem drug na drumu, pa da podelim sa vama link za gledanje (nadam se) goleade u mreži partizana: http://torrent-tv.ru/torrent-online.php?translation=13099 (treba instalirati ace stream plugin) ;: Ne deli ovaj link
kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Vučić se naljutio zbog insinuacija kumsa da se Zvezdi svi sklanjaju. davajte linkove pre početka. po mogučstvu yt. danke
Kreator Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 i to trojka. ima da dam 250 kinti onom narkomanu mitroviću da gledam kao čovek. na telefonu. A ona crnogorska kablovska sto se logujeno preko fejsa? Ne radijus vektir nego neka druga, ne mogu da se setim koja..
Kreator Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Ogroman rizik. Moglo bi čak da nam se desi da ne primimo dva laka komada po njegovoj strani a tako nešto ne smemo dopustiti. +1 Ogroman je rizik ako on ostane u timu. Manji je rizik da postavimo neko drvo na to mesto, makar ce ponekad lopte i da se odbiju od njega..
kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 A ona crnogorska kablovska sto se logujeno preko fejsa? Ne radijus vektir nego neka druga, ne mogu da se setim koja..seti se đorđije:)
Kreator Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 (edited) Zar nisi ti to kacio, kao i radijus vektor? Edit: setio sam se! M-kabl, oni u osnovnom paketu imaju i RTRS :) Edited August 18, 2015 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 radijus vektor da, ove ne. na radijusu nema arene, ne znam za rtrs
Nebojsa Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Ovakav majstor je za tebe moj do moga ? Ako dodje bio bi sigurno najbolji igrac u Partizanu, mozda nije na nivou kakav je bio kad je igrao za Metalist, ali nije sigurno neki propalitet To je to, najcrnje je sto nas skauting i u basketu i fudbalu nazalost funkcionise ozbiljno poput PPP forumasa - jbt, klip iz katarske lige (wtf?!) koji okaci njegov menadzer - wow! Umesto majstora, pogledati malo "odbrambene" igrace protivnika mu Koji ce nam on - bolje Saponji da damo da igra ili jos jednog klinca da ubacimo, nego da dovodimo ovakve velicine.
Recommended Posts