Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

@đorđe

Pa napisao sam da nemam pojma ništa konkretno o tome. Nemam nikakve informacije van naglabanja sa neta

Edited by Ruxin
  • Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

@đorđe

Pa napisao sam da nemam pojma ništa konkretno o tome. Nemam nikakve informacije van naglabanja sa neta

ma pretpostavke čoveče :) ne znam ni ja, samo odokativno gledam. šta pretpostavljaš?

evo šta ja mislim:

partizan: metalac i sada borac iz čačka, čim vode vlakna u belorusiju....ne znam da li ima još?

zvezda: ofk, vojvodina (ako je tačno ovo što kaže navijač voše), radnik... ne znam da li ima još? 

Edited by BlackGeorge
Posted

11866223_698038163661450_505591401457383

Red za magicni autogram ...

Zasto mali ima majcu sa grbom na kom pise Winner a ispod ima natpis "Don't be a winner?"

Posted (edited)

ma pretpostavke čoveče :) ne znam ni ja, samo odokativno gledam. šta pretpostavljaš?

Ali stvarno nemam pojma. Nisam ja toliko u priči otkad je otišao robi.

Bilo bi logično pretpostaviti da su ofka i surdulica naši zbog uprave, a nemam pojma ko je sad vaš. Znao sam za ranije koja je priča, ali sumnjam da je to sad i dalje aktuelno

Edited by Ruxin
Posted

Partizan trenirao u Minsku zahvaljujući bivšem treneru

Fudbaleri Partizana trenirali su na stadionu "Traktor", koji koristi Dinamo Minsk, uoči duela sa BATE Borisovim u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Velike zasluge za to imaju trener Dinama Vuk Rašović, inače bivši kormilar crno-belih, i pomoćnik Ljubiša Ranković.

Oni su se pobrinuli da crno-belima olakšaju gostovanje u Belorusiji, a Ranković je i prisustvovao treningu i pozdravio se sa prijateljima.

Pre treninga iz Borisova u Minsk je stigao i trener Zoran Milinković sa konferencije za štampu, ekipa je sa radom počela u 20 časova po lokalnom vremenu, a beloruskim novinarskim ekipama naročito su bili interesantni Abubakar Oumaru i Valeri Božinov, uzdanice našeg šampiona u napadu.

Posted

Kiza hrabro i napadački kvatro-due-tre-uno.

Bate Borisov 1 - 2 Partizan  (Balažič, Božinov)

Posted (edited)

0:0

:huh:

edit

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Bate Borisov 1 - 2 Partizan  (Balažič, BožinovDornelas o.g. - Petrovic 2', 46')

Posted

Laganih 2-0 za nas.

+190

veceras partizan zavrsava posao Sa tih 2-0.

Posted

Kako ćemo se prijatno iznenaditi večeras

0-2 (bio sam skroman)

Posted

po mocartu izlazimo u 4-1-2-3

živko - vulićević - balažic - fabrisio - petrović - jevtović - brašanac - babović - živković - abubakar - božinov

mislim da bi bio preveliki rizik da u ovakvoj utakmici prvi put zaigra bandalovski na levom beku, bez obzira na (ne)kvalitet petrovića. sve ostalo je manje više očekivano

Posted

5:1 za BATE, 3:0 već u prvih 20 minuta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...