San Epifanio Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 new market Samo oni koji se nama sklanjaju, a ne obrnuto :)
kud u maglu Simoviću Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 u maderi kažu da nam je nm bratski klub
*edited by mod Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 samo da vas obavestim da je na utakmicu zajedno sa svom ovom bulumentom, otišao i ivan stevanović - vlakno, bivši bek partizana a sada direktor čačanskog borca. Auuu pa bio sam ubedjen da se taj jos uvek bavi fudbalom :D
theanswer Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 pa i jeste, oni muslimani, mi hrvati i šiptari, anti srBska koalicija
Kreator Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 pa i jeste, oni muslimani, mi hrvati i šiptari, anti srBska koalicija +1 new market dinamo zagreb fljamurtari valona
Kreator Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Vlakno Auuu pa bio sam ubedjen da se taj jos uvek bavi fudbalom :D "Ovde sam da bih skautirao našeg narednog rivala", malo u šali, malo u zbilji će Stevanović, čiji će Borac već u subotu ugostiti crno-bele, a usput uverava da su mu lekari, bez obzira što je završio karijeru, nedavno poručili kako bi bez problema mogao da se vrati na teren i zaigra.
Ted Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Očekujem fljamurtarski scenario, 0:2 tamo, ovde stižemo i u 88-om minutu primamo gol nakon sudara Živkovića i Fabrisija. Ted potom 14-i put podnosi neopozivu ostavku na članstvo u ovom pdfu i vraća se nakon 26 sati samonametnutog egzila. nemoj sad da ispričam ljudima onu sramotu, kad smo te zatekli sa crveno-belim šalom
*edited by mod Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 "Ovde sam da bih skautirao našeg narednog rivala", malo u šali, malo u zbilji će Stevanović, čiji će Borac već u subotu ugostiti crno-bele, a usput uverava da su mu lekari, bez obzira što je završio karijeru, nedavno poručili kako bi bez problema mogao da se vrati na teren i zaigra. Po mogucstvu za BATE, koliko vec u revansu.
Timmy Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 nemoj sad da ispričam ljudima onu sramotu, kad smo te zatekli sa crveno-belim šalom Vi na fudbalu tek sad provalili da je Goranz ciganstura :O
Goranz Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 samo nemoj da pričaš ljudima onu priču o mom home videu, kad su me Midl i Lumumbo vezivali crveno-belim šalom. Naravno da neću, muka im je već od Lomića i Vučelića.
Pokojni Ruxin Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Krajnje je vreme da smanjimo razliku između nas i komšija po pitanju broja timova koji nam se sklanjaju Vrediš onoliko koliko (sporckih) prijatelja imaš
katamaran Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Krajnje je vreme da smanjimo razliku između nas i komšija po pitanju broja timova koji nam se sklanjaju Planirate da se odreknete nekih? Pohvalno.
Recommended Posts